FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakularna najava

Miočić doznao idućeg suparnika: UFC objavio datum i mjesto velikog obračuna!

Stipe nije dugo čekao na idućeg suparnika nakon što je pobijedio Francisa Ngannoua.

Stipe Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Stipe Miočić će naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji po četvrti put braniti protiv Daniela Cormiera 7. srpnja u Las Vegasu u američkoj saveznoj državi Nevadi.

Bit će to glavna borba UFC-a 226, potvrdili su iz UFC-a objavivši već poster za taj event uoči službenog vaganja za nadolazeći UFC on FOX 27.

Miočić će protiv Cormiera pokušati zadržati naslov prvaka kojeg je nedavno po treći put obranio pobijedivši Francisa Ngannoua jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi.

Istu večer je Cormier obranio naslov u poluteškoj kategoriji tehničkim nokautom protiv švicarske senzacije Volkana Oezdemira.

Novčanom ponudom UFC slomio Cormiera?

Prije nego odmjere snage u kavezu, Miočić i Cormier će biti treneri u 27. sezoni Ultimate Fightera koja će se uskoro početi snimati. Radi se o sezoni koja će prikazivati neporažene borce lake ili velter kategorije.

Zanimljivo, Cormier je već neko vrijeme odbijao borbu sa Stipom, ali sad je napokon pristao, a Fightsite piše kako je poguranac u cijeloj priči bio novčani iznos kojeg će 39-godišnji Amerikanac dobiti za poziciju trenera u snimanju The Ultimate Fightera.

Miočić i Cormier su u dobrim odnosima, nisu skloni slanju otvornih strelica i bit će interesantno pratiti kako će UFC pokušati izgraditi nekakav rivalitet između njih dvojice, u svrhu promicanja borbe za naslov prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider