FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sve redom neporaženi

Miočić i Cormier saznali imena boraca koje će birati, prije nego što se međusobno obračunaju

Stipe Miočić i Daniel Cormier bit će kapetani u novoj sezoni "reality showa" The Ultimate Fighter 27.

Cormier i Miočić (Screenshot)

Osim što će se boriti 7. srpnja u Las Vegasu za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji, Stipe Miočić i Daniel Cormier bit će treneri u novoj sezoni UFC-ova reality showa The Ultimate Fighter - TUF 27.

Radi se o sezoni koja će imati podnaslov "Neporaženi", a u njemu će se natjecati isključivo neporaženi borci, ukupno njih 16. Osam boraca nastupat će u lakoj kategoriji do 70 kilograma, a drugih osam u perolakoj do 66 kila.

Još uvijek nisu objavljena imena svih trenera koji će biti dio dvaju suprotstavljenih timova: "Tima Miočić" i "Tima Cormier". Radi se o stručnjacima koje će odabrati sami borci, pa se pretpostavlja da će Stipinu "momčad" predvoditi njegov glavni trener Marcus Marinelli.

Podsjetimo, minulog vikenda svijet MMA-a zatekla je informacija da će se na spektaklu UFC 226 u Las Vegasu međusobno boriti dvojica prvaka u poluteškoj i teškoj kategoriji. UFC je očito ponudio obojici uvjete koji se ne odbijaju, pa su zato tako brzo pristali na međusobni duel.

Cormier je žestoko odbacivao mogućnost da uđe u oktogon s Miočićem ili bilo kojim teškašem, jer su veći i jači od njega, no to se u tren oka promijenilo.

"Recimo da je Dana White vrlo uporna osoba, a ja volim njegove načine uvjeravanja", kazao je Cormier i natuknuo da je dobio izdašnu novčanu ponudu za meč protiv najopakijeg čovjeka na planeti.

Spomenimo i da je UFC objavio imena natjecatelja koji će se boriti u novoj sezoni TUF-a:

Laka kategorija:

Thailand Clark – 7-0
Joe Giannetti – 6-0
John Gunther – 6-0
José Martinez Jr. - 4-0
Luis Peña – 4-0
Richie Smullen – 3-0-1
Mike Trizano – 6-0
Allan Zuniga – 13-0

Perolaka kategorija:

Jay Cucciniello – 8-0
Tyler Diamond – 9-0
Brad Katona – 6-0
Bryce Mitchell – 9-0
Suman Mokhtarian – 8-0
Dulani Perry – 4-0
Kyler Phillips – 5-0
Ricky Steele – 5-0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider