FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
i dalje krivi brada pitta

Mike Tyson o trenutku koji mu je u potpunosti promijenio karijeru i odveo ga u šokantni poraz

Mike Tyson i Brad Pitt upoznali su se pod vrlo neobičnim i nadasve neugodnim okolnostima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši američki boksač i jedan od najboljih svih vremena Mike Tyson ispričao je zanimljivu, vrlo duhovitu anegdotu o danu prije 31 godinu kada je upoznao poznatoga holivudskog glumca Brada Pitta. Tyson je tada bio na vrhuncu svoje slave i fizičke moći, a Brad Pitt praktički na startu svoje glumačke karijere.

Američki boksač u tom je trenutku bio na savršenom omjeru 37:0 i činio se nepobjediv, no čini se da ga je razvod od poznate glumice Robin Givens slomio. U intervjuu za The Real Tyson je otkrio da je u tom trenutku bio u procesu razvoda i na putu prema odvjetničkom uredu kada je svratio do Robin na "brzinski seks".

gol expired Prelijepa Pamela inspirirala igrače njemačkog kluba na dodatni rad: "Zaljubili smo se" divider

"Što da vam kažem. Bio sam mlad i nedostajala mi je", prisjetio se Tyson.

Tyson je stigao pred kuću, no nikoga nije bilo. Taman kada se spremao otići, zatekao je bivšu suprugu i Brada Pitta kako dolaze.

"Bio sam emotivno slomljen. Istrgnuli su mi srce i zdrobili ga. Nakon toga nisam više imao snage da se borim i živim", otkrio je Iron Mike, koji je nedugo nakon toga doživio šokantan poraz od Bustera Douglasa i izgubio naslov prvaka.

gol expired Nezaboravni trenutak kad je ismijan veliki Luis Figo: Ljudi su se hvatali za glavu divider

Bio je to poraz nakon koji je u potpunosti promijenio Tysona, poraz od kojeg se nikada nije u potpunosti oporavio.

Tyson je nakon četiri pobjede u nizu dao naslutiti da se vratio, no nakon toga je uslijedio novi šok i optužbe za silovanje, zbog čega je završio zatvoru i nije se borio sve do 1995. godine (četiri godine).

Nakon izlaska iz zatvora vratio je dva pojasa prvaka, a onda izgubio jedan od Evandera Holyfielda u prvom od dva uzastopna poraza. U revanšu je čak bio diskvalificiran jer mu je odgrizao dio uha. 

gol expired Barcin katalonski insajder za GOL.hr: Koji je glavni problem kluba te tko sve i zašto mora otići divider

Taj trenutak kada je vidio svoju bivšu s Bradom Pittom Tysonu je zauvijek promijenio karijeru, ali i život. U nastavku anegdote Tyson je detaljno ispričao i prvi razgovor s Brad Pittom.

"Brad je bio pijan ili tako nešto. Molio me da ga ne udarim i uvjeravao da su samo prolazili kroz tekst za film u kojem su glumili. Ne zamjeram mu ništa. Da zamjeram, on danas više ne bi bio među živima", rekao je Tyson kroz smijeh.

Je li ljubav u potpunosti promijenila Tysonovu boksačku karijeru i odvela ga do prvog poraza? Sudeći prema ovoj priči, nije nemoguće da ga je to u potpunosti slomilo.

gol expired Najgenijalniji gol u povijesti nogometa koji nije priznat: Rooney, Giggs i Ronaldo poludjeli jer su to vježbali divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider