Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zapamtio za cijeli život

Nezaboravni trenutak kad je ismijan veliki Luis Figo: Ljudi su se hvatali za glavu

Prije 17 godina John O'Shea ismijao je legendarnog Luisa Figa, što je ostao jedan od najvećih highlighta njegove karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United i Real Madrid odigrali su prije 17 godina kultnu utakmicu Lige prvaka, a čak nekoliko momenata iz te večeri ušlo je u povijest. Već smo podsjetili na hat-trick Brazilca Ronalda, ali bilo je još nekoliko jako zanimljivih trenutaka.

Jedan od njih svakako je potez tada mlađahnog braniča Uniteda Johna O'Shee, koji je izveo nevjerojatnu stvar dok je nasuprot njega bio legendarni Portugalac Luis Figo.

Bilo je to umijeće koje se i danas pojavljuje u nekim vremeplovima i svakako nešto što se ne zaboravlja, a mnogi su se te večeri uhvatili za glavu.

O'Shea je debitirao za United 1999. godine i tijekom karijere na Old Traffordu stigao do 14 trofeja, ali moment kada je gurnuo loptu kroz noge Figu i maestralno ga prošao ostat će tom Ircu jedna od najdražih uspomena.

gol expired Najgenijalniji gol u povijesti nogometa koji nije priznat: Rooney, Giggs i Ronaldo poludjeli jer su to vježbali divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider