Ronaldo Luis Nazario de Lima bio je strašan napadač, mnogi će reći najbolji kojeg su gledali, koj ije bio esencija nogometa u punom smislu riječi.

U razgovoru za Sky Sport, brazilska legenda otkrila je koja je utakmica za njega bila posebna, a zanimljivo kako se radi o porazu na Old Traffordu u spektakularnoj utakmici koja je završila s čak sedam golova.

''Ako bih trebao izdvojiti utakmicu koja je za mene bila posebna, onda je to utakmica Lige prvaka na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. To je bila otvorena utakmica, postigao sam tri gola i bilo je nevjerojatno'', rekao je Ronaldo.

''Najbolji dio bio je kada sam zamijenjen. Cijeli stadion me ispratio ogromnim ovacijama. Svi su ustali, nikad ne bih očekivao tako nešto. Iznenadila me spontana reakcija navijača, kojima sam ipak bio na protivničkoj strani'', izjavio je Brazilac te nadodao:

''To je bio čarobni trenutak, jedan od najvažnijih u mom životu. Nogomet je za mene sve. Kad se osvrnem, ponosan sam na ono što sam postigao u karijeri.''

United je poražen s 3:1 u Madridu, dok je utakmica na Old Traffordu završila s pobjedom od 4:3 za Crvene vragove.