Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"mučimo se svaki trening"

Prelijepa Pamela inspirirala igrače njemačkog kluba na dodatni rad: "Zaljubili smo se"

Njemačka instruktorica fitnesa inspirirala je nogometaše Padeborna da ulože dodatni napor u svoje pripreme za nastavak sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zbog karantene koju je izazvala pandemija koronavirusa gotovo su svi sportaši prisiljeni formu održavati kod kuće. Nogometaš njemačkog bundesligaša Padeborna otkrio je da njemu i cijeloj momčadi u tome pomaže najpoznatija njemačka instruktorica fitnesa Pamela Reif.

gol expired Nezaboravni trenutak kad je ismijan veliki Luis Figo: Ljudi su se hvatali za glavu divider

Mnogi klubovi i pojedinci angažirali su kondicijske trenere s kojima imaju grupne videotreninge, no igrači Padeborna odlučili su slijediti program vježbi koje objavljuje lijepa Reif.

"Zaljubili smo se u Pamelu i njezine treninge. Radimo vježbe zajedno s njom i moram priznati da nas dobro namuči. Na svakom se treningu moramo boriti da ga odradimo", kazao je Sebastian Schonlau, nogometaš Padeborna.

gol expired Barcin katalonski insajder za GOL.hr: Koji je glavni problem kluba te tko sve i zašto mora otići divider

Lijepa Njemica ima više od pet milijuna pratitelja na Instagramu, što je čini najpopularnijom instruktoricom fitnessa u Njemačkoj.

Padeborn je trenutačno posljednjeplasirani klub u njemačkoj Bundesligi sa svega 16 bodova. Šest im nedostaje do mjesta koje vodi u doigravanje za ostanak u ligi, a ako kojim čudom ostanu u najvišem rangu njemačkog nogometa, Pamela će sigurno imati dio zasluga.

gol expired Najgenijalniji gol u povijesti nogometa koji nije priznat: Rooney, Giggs i Ronaldo poludjeli jer su to vježbali divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider