FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
internet ga ubija

VIDEO Mark Zuckerberg glavna zvijezda: Svi se smiju snimci na ulasku u UFC oktogon

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg preplavio je društvene mreže zbog svojeg ponašanja na UFC-u 298.

Proteklog vikenda na UFC-u 298 Ilia Topouria postao je novi prvak perolake kategorije detroniziravši legendarnog Alexandera Volkanovskog, ali glavni lik cijele priredbe ispao je nitko drugi nego osnivač Facebooka Mark Zuckerberg.

Popularni Zuck odnedavno je veliki ljubitelj MMA-a, a na priredbi u Anaheimu sjedio je u prvom redu. U oči je upao prvi put na borbi Meraba Dvalishvilija i Henryja Cejuda, kad ga je kamera snimila u ugodnom razgovoru s gruzijskim borcem.

Alex Pereira UFC 300: Poznata je glavna borba priredbe od koje UFC želi učiniti najveću u povijesti divider

Dvalishvili je uhvatio Cejuda oko vrata i htio ga je ugušiti, ali je primijetio Zuckerberga u publici i počeo razgovarati s njim na kraju druge runde.

No to nije bilo sve od Zuckerberga, nekoliko borbi kasnije ustao je sa svog mjesta i otišao u utrobu dvorane u Anaheimu te se pridružio kutu Alexandera Volkanovskog i dopratio legendarnog borca do oktogona.

Ilia Topuria i Giorgina VIDEO Mnogi smatraju da je Topuria svoju najveću titulu osvojio puno prije osvajanja UFC pojasa divider

Bilo bi malo reći da se u novoj ulozi nije osjećao ugodno. Naprotiv, bilo mu je toliko neugodno da su mnogi korisnici društvenih mreža osjetili susramlje zbog njega. Najprije zbog potpunog nedostatka ritma uz koji se gibao na ulaznu pjesmu Alexa Volkanovskog, a zatim i zbog bizarnog ponašanja pred njegov sam ulazak u oktogon.

Naime, nekoliko je puta želio pomoći Volku i rasteretiti ga odjeće koju je skidao pred ulazak u oktogon, ali oba puta ostavili su ga da "visi".

Zuckerberg prati Volkanovskog u oktogon

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider