FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ZOVE SE GIORGINA

VIDEO Mnogi smatraju da je Topuria svoju najveću titulu osvojio puno prije osvajanja UFC pojasa

Tijekom velikog slavlja novog UFC prvaka perolake kategorije mnogima je u oko upala jedna prekrasna tamnokosa djevojka.

27-godišnji Gruzijac sa španjolskom adresom Ilia Topuria novi je UFC-ov prvak perolake kategorije. 

Topuria vs. Volkanovski UFC ima novog prvaka perolake kategorije: Topuria strašnim nokautom ugasio velikog Volkanovskog! divider

Ostvario je taj uspjeh nokautiravši Alexandera Volkanovskog u drugoj rundi glavne borbe UFC 298 priredbe. Tako je nastavio svoj sjajni pobjednički niz te u karijeri još ne zna za poraz.

Prekrasna crnka zasjala je u UFC-ovu borilištu

Tijekom velikog slavlja unutar borilišta mnogima je za oko zapela njegova djevojka, koja je prvobitno strpljivo čekala red da mu čestita, a na kraju zajedno s njim napustila oktogon.

Riječ je o djevojci koja je pratiteljima UFC-a već od ranije poznata, pa su je mnogi već prozvali najljepšom pratnjom nekog borca u UFC povijesti, a sad je uz najvrjedniji MMA pojas dodatno zasjala.

Paulo Costa i Robert Whittaker VIDEO Bivši prvak preživio udarac iz pakla pa do kraja borbe izdominirao bahatog Brazilca divider

Zapravo, već smo vidjeli razne komentare kako je Ilia svoju najveću titulu zaradio onog dana kad je osvojio nju.

Poduzetnica iz Španjolske

Njezino je ime Giorgina Uzcategui Badell, a ta se Španjolka na Instagramu predstavlja kao poduzetnica. Iz opisa se može pretpostaviti kako je vlasnica tvrtke koja proizvodu opremu za pročišćavanje vode.

Merab Dvalishvili i Henry Cejudo VIDEO Legenda ponižena kao nikad dosad: Pogledajte kako je Gruzijac preko cijelog kaveza prenio MMA velikana divider

Zasad nije toliko popularna, ima čak 15 puta manje pratitelja od svog dečka, čija će popularnost vjerojatno tek dodatno rasti. No svakako će nakon ovog eventa porasti i njezina.

Ilia je uistinu čovjek koji trenutačno živi san mnogih. Nalazi se na vrhu sporta kojim se bavi, a sve to radi uz ovakvu pratnju na kojoj mu vjerojatno zavidi još veći broj ljudi.

U nastavku teksta upoznajte Giorginu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider