FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PUNO INTRIGANTNIH PITANJA

VIDEO Je li Alex Pereira uistinu penicilin za sjajnog Adesanyu?

Ima li Israel Adesanya plan B, ali i što mu je zapravo plan A, pitala se ekipa našeg Lucky Puncha.

Samo tri borbe trebale su Alexu Pereiri da dođe do pozicije izazivača za UFC titulu srednje kategorije, titulu koju će po šesti put braniti čovjek kojeg je dva puta savladao, Israel Adesanya.

Tu borbu gledat ćemo kao glavnu borbu UFC 281 priredbe, koju u noći sa subote na nedjelju imate priliku pratiti putem uživo putem portala gol.hr te u snimci na Novoj TV idućeg dana.

Hoćemo li gledati kickboxing meč?

Naravno, i u tome što ga je dva puta pobijedio postoji jedna caka. Naime, bilo je to u drugom borilačkom sportu, odnosno u kickboxingu, a Pereiru tamo smatraju jednim od najboljih ikad.

Budući da je Adesanya svoj sjajni MMA niz izgradio upravo na kickboxing načinu borbe, postavlja se pitanje ima li ovog puta kontra sebe nekoga tko će mu stati na kraj, odnosno tko ima odgovor na njegove najveće kvalitete.

To je pokušala prokomentirati ekipa našeg Lucky Puncha, gdje je Zelg Galešić jako dobro postavio pitanje ima li Adesanya plan B, ne uspije li parirati na nogama. No, s druge strane, Igor Pokrajac sumnja da je to uopće primarna strategija prvaka.

Što vi mislite i s kim se slažete? Ili jednostavno sačekajte priredbu i uživajte.

Pogledajte cijelu epizodu Lucky Puncha?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider