FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"hvala ti, oče"

Khabib se oglasio dvjema porukama: Jedna tjera suze na oči, a druga potvrđuje mirovinu

Dvije emotivne poruke objavio je Khabib Nurmagomedov na svom Instagramu nakon posljednje pobjede i odlaska u mirovinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je obranio naslov UFC prvaka lake kategorije i obznanio odlazak u mirovinu, Khabib Nurmagomedov oglasio se dvaput na svom Instagramu. On je u subotu navečer gušenjem u 2. rundi zaustavio Justina Gaethjea i s čistih 29:0 u profesionalnoj MMA karijeri otišao u mirovinu.

Hoće li se Khabib ipak jednog dana vratiti borbama?

Ukupno glasova:

Po završetku meča šokirao je mnoge odlaskom u mirovinu, a onda se u dva navrata obratio vojci obožavatelja na Instagramu. U prvoj je objavi još jednom odao počast svom preminulom ocu, bez kojeg se borio prvi i posljednji put u svom životu. U drugom se zahvalio svom timu na svemu što su napravili za njega, čime je još jednom potvrdio da je mirovina stvarna.

gol expired Jones poludio nakon Khabibova zahtjeva i krenuo u obračun: "Tražit ću UFC pojas prvaka, pa da vidimo" divider

"Kada je Alah s tobom, nitko te ne može slomiti, nitko. Hvala ti, oče, za sve. Naučio si me svemu što znam u životu, neka ti Alah omogući najviši raj", napisao je Khabib i priložio fotografiju sebe i oca kako stoje zagrljeni na dagestanskim planinama.

Na tu objavu Khabib je dobio čak sedam milijuna lajkova od svojih sljedbenika, što i ne čudi s obzirom na to da mu je otac preminuo u lipnju i da je cijeli kamp i borba protiv Justina Gaethjea bila posvećena njemu.

"Hvala vam, braćo, na svemu. Bez vas ne bih dospio ovako daleko. Vaša energija i podrška mnogo mi znače. Jako vas volim", napisao je u svom drugom postu i priložio fotografiju sebe i cijelom tima s kojim je doputovao u Abu Dhabi.

Khabib je otišao u mirovinu kao neporaženi MMA borac i kao jedan od najvećih koji se ikada borio.

gol expired Ovako je sve krenulo prije 23 godine: Legendarna snimka Khabibovog hrvanja s medvjedom ponovno je hit divider

 

Hvala mu na svemu što smo gledali ovih godina u oktogonu. Bila nam je čast pratiti i izravno prenositi borbe jednog od najvećih u povijesti 🦅

Objavljuje gol.hrPonedjeljak, 26. listopada 2020.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider