FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BORBA ZA OSTAVŠTINU

Jon Jones otkrio da bi mu najviše značilo boriti se protiv Miočića: "On je najveći svih vremena"

Kraj svih mogućih protivnika, Jon Jones se u povratku borbama najviše nadao okršaju protiv Stipe Miočića.

Jon Jones i Stipe Miočić (Foto: Profimedia)

Prvog vikenda u ožujku dobit će Jon Jones priliku postati UFC-ov prvak teške kategorije, i to nakon što je dugo vladao poluteškom, porušivši i neke rekorde te se promoviravši u po mnogima najboljeg borca svih vremena.

Jon Jones Jon Jones pred veliki povratak: "Obećavam minimalno dvije borbe, u njima ću pobijediti Ganea i Miočića!" divider

Za titulu teške kategorije, u svojoj prvog borbi nakon više od tri godine, morat će savladati Ciryla Ganea, koji će imati svoju drugu priliku postati prvak teške kategorije.

Da je mogao birati, borio bi se protiv Miočića

No, nije Gane protivnik kojeg bi si Jones odabrao da je imao to pravo. To čak nije niti Francis Ngannou, borac koji je ovih dana napustio UFC, a samim time i poziciju prvaka, ujedno borac s kojim ga je promocija imala plan upariti. To bi bio Stipe Miočić.

"Borba koja bi mi najviše značila bila bi između mene i Stipe Miočića. To je borba koja bi mu uistinu predstavljala najviše, budući da je Stipe najveći teškaš svih vremena", rekao je Jones u razgovoru s novinarom Johnom Morganom.

Lucky Punch Lucky Punch: Sjeća li se još tko Zelga? UFC se vratio u Brazil, imamo i prvu kvadrologiju divider

Jones bi se mogao i pored toga boriti protiv Miočića, koji je izrazio želju već ovog ljeta susresti se s pobjednikom borbe Jonesa i Ganea, a upravo je Jones također izjavio kako Stipu vidi kao svog drugog protivnika, odnosno onog protiv koga bi branio netom osvojenu titulu.

Da bi se to dogodilo, morat će prvo savladati sjajnog Ganea, 4. ožujka u Las Vegasu. Ukoliko uspije u tome, svakako bi sjajno bilo odmah vidjeti prozivku Miočića, to bi sigurno glasno djelovalo i na vodstvo UFC-a, odnosno na one koji su zaduženi za dogovaranja borbi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider