FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NAJAVA SPEKTAKLA UFC 283

Lucky Punch: Sjeća li se još tko Zelga? UFC se vratio u Brazil, imamo i prvu kvadrologiju

Pogledajte novi Lucky Punch uoči spektakla UFC 283.

Jon Jones i Ciryl Gane pobrinuli su se da najava UFC-ove godine počne bombastično. No njihov red tek je u ožujku, a sada je pred nama sjajni UFC 283, koji uživo možete gledati na gol.hr-u te u snimci na Novoj TV.

Francis Ngannou i Dana White završili su svoje natezanje u pregovorima završetkom suranje. Nažalost, gorostasnog Kamerunca s francuskom putovnicom nećemo gledati protiv ponajvećeg borca svih vremena u UFC-ovu kavezu.

Sasvim dovoljno da početak novog Lucky Puncha posvetimo teškoj kategoriji.
Bavimo se megasudarom Ganea i Jonesa, javio se i Stipe Miočić, koji želi pobjednika, ali bavimo se sudbinom dojučerašnjeg prvaka Ngannoua.

Drobac zamijenio Zelga

U MMA školi Zelg Galešić dobio je zamjenu. Poznati MMA trener i bivši borac Saša Drobac sjajno je odradio posao te analizirao sudar Glovera Teixeire i Jamahala Hilla, koji predvode UFC 283 u borbi za titulu poluteške kategorije.

Može li dobri stari Glover još jednom do pojasa? Pokrajac i Drobac dali su svoje mišljenje. Kako će završili prva kvadrologija u povijesti UFC-a, ona između Deivesona Figueireda i Brandona Morena? Poslušajte što kažu naši stručni sukomentatori.

Pripremili smo vam i svoju kompilaciju najboljih prošlogodišnjih nokauta u UFC-u.

Tu su, dakako, prognoze svih parova glavnog dijela programa.

Antonio Plazibat i Rico Verhoeven odradili su konferenciju za medije. Osvrnuli smo se i na tu borbu koja je odgođena, ali ne i otpisana.

Naravno, tu su i vijesti s domaće scene: najava novog FNC-a, ali i Svjetskog amaterskog prvenstva u slobodnoj borbi, koje se održava idućeg mjeseca u Beogradu. Saša je izbornik hrvatske reprezentacije.

Pogledajte novi Lucky Punch na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider