FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"jednom je bio srušen"

Legendarni hrvatski borac i bivši UFC-ovac o šansama Gaethjea: "Možda bi se Khabib trebao paziti rušenja"

Stručni komentator Nove TV Igor Pokrajac smatra da Justin Gaethje ima šanse protiv Khabiba i da će mu on biti najveći izazov u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovoga tjedna svi se bave prognozama kako će proći glavna borba UFC 254 večeri koja će se održati u Abu Dhabiju u subotu navečer od 20 sati uz izravan prijenos na gol.hr-u, te u snimci na Novoj TV.

Tko će pobijediti u okršaju Khabiba i Gaethjea?

Ukupno glasova:

U njoj će se ogledati dvojica prvaka Khabib Nurmagomedov i Justin Gaethje, a ulog će biti ujedinjenje pojaseva prvaka lake kategorije. Dagestanac Khabib ulazi u meč kao neporaženi MMA borac (28-0), dok je Gaethje u karijeri doživio dva poraza nokautom.

Stručni sukomentator Nove TV Igor Pokrajac analizirao je u emisiji Lucky Punch šanse Justina Gaethjea, koji prema koeficijentu kladionica nema prevelikih šansi protiv Khabiba.

"Vrlo ozbiljna opasnost bez obzira što je gotovo sva statistika na Khabibovoj strani. Ne smijemo zanemariti Gaethjejevu hrvačku pozadinu. Možda se više Khabib mora paziti njegovih rušenja nego Gaethje Khabibovih", smatra Pokrajac i nastavlja.

gol expired Dramatično na vaganju: Khabib trebao ručnik, izgledao je ispijeno i pridržavao se prilikom penjanja na vagu divider

"Gledao sam statistiku koja kaže da Gaethje nije pokušavao rušiti nikoga u svojim borbama u UFC-u, dok je Khabib jednom bio srušen (Gleison Tibau). Zadržao ga je na tlu svega nekoliko sekundi, ali je bilo zabilježeno u bodovima. Mislim da će Gaethje napraviti najveće probleme Khabibu", smatra Pokrajac.

Recimo da je spomenuti Tibau izgubio od Khabiba na bodove prije osam godina, te da ga pritom Dagestanac nijednom nije uspio srušiti na tlo. Mnogi su uvjereni da je Brazilac trebao dobiti tu borbu, ali je ona u konačnici u očima sudaca otišla na stranu Khabiba.

Pogledajte novi Lucky Punch: Može li Gaethje napokon skinuti Khabiba?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider