FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
analize i prognoze borbi

Lucky Punch: Kako Gaethje može naštetiti Khabibu i sprema li se senzacija, pričali smo i s Delijom

Novo izdanje Lucky Puncha posvećeno je spektakularnom UFC 254 kojeg možete gledati na gol.hr-u i Novoj TV.

Uoči spektakla koji nas očekuje ove subote u Abu Dhabiju jako je zanimljivo bilo u novom izdanju emisije Lucky Punch koja je već redovito najbolje zagrijavanje MMA fanova za najveće UFC spektakle.

Vlado Boban vas sa svojim stalnim gostima i sukomentatorima Nove TV, Zelgom Galešićem i Igorom Pokrajcem vodi kroz sve najvažnije teme uoči borbe Khabib – Gaethje i UFC 254 kojeg uživo od 20 sati možete gledati na gol.hr-u (snimka na Novoj TV iza 22 sata).

Zelg je u novom izdanju MMA škole simulacijom borbe objasnio što će u subotu raditi Justin Gaethje, a što Khabib Nurmagomedov. Gaethje je rođeni nokauter i borac kojeg publika obožava, a mnogi MMA analitičari ga vide kao pravu prijetnju nepobjedivom Dagestancu iz Mahačkale. Provjerite u emisiji misle li tako i naši stručni analitičari.

gol expired VIDEO: Khabib ''uspavao'' Gaethjea pa se psihički slomio i rasplakao te na kraju objavio kraj karijere! divider

Osim Khabiba i Justina, UFC 254 nudi niz odličnih dvoboja od kojih vrijedi istaknuti Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera koji se bore za mjesto prvog izazivača srednje kategorije. U analizi onog što nas čeka u subotu od 20 sati posebno je bilo riječi o novoj velikoj zvijezdi UFGC-a, Jimmyju Cruteu.

Od domaćih priča tu je analiza i najava finala popularnog Armagedon turnira s nizom mladih talentiranih regionalnih boraca, a po prvi smo napravili listu Top 5 ''pound for pound'' najboljih borkinja u regiji.

Uživajte u Lucky Punchu i dobro se pripremite za sve ono što slijedi u subotu od 20:00 na gol.hr-u!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider