FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"uvijek neko sranje"

Helwani navija za borbu Fury - Joshua, Gypsy King: "Nek se Joshua bori s Hrgovićem"

Najpoznatiji borilački novinar na svijetu želi gledati Tysona Furyja protiv Anthonyja Joshue.

Tyson Fury (Foto: Afp)

Boksački svijet nakratko je stao na pet i pol minuta sinoć, toliko je naime bilo potrebno Anthonyju Joshui za nokaut protiv Francisa Ngannoua. Potpuno je izdominirao svog suparnika, dvaput ga srušio na tlo, a kad ga je treći put položio, Kamerunac se više nije stigao podići na vrijeme.

Mnogi nisu očekivali ovakvu dominaciju, osobito poslije meča Ngannoua i Furyja, a ništa drugačiji nije bio ni izraz lica poznatog Ariela Helwanija.

Joshua i Ngannou Evo koliko su Anthony Joshua i Francis Ngannou zaradili od svoje borbe divider

"Pitate li mene nešto, u šoku sam i donekle bez riječi. Nije mi problem priznati, dugo već gledam Francisa i ne samo da ga nikad nisam vidio nokautiranog, nikad nije bio ni u nokdaunu. Šokiran sam jer znam kakvu bradu ima“, čudio se Helwani.

"Treba skinuti kapu i Anthonyju Joshui. Njegova povratnička priča je sjajna. U kolovozu 2022. godine izgubio je od Usika i kasnije imao živčani slom. Plakao je i mislili smo da je gotov, ali njegovih posljednjih 11 mjeseci su nevjerojatni. Volio bih ga vidjeti protiv Tysona Furyja“, rekao je Helwani stajući upravo ispred spomenutog boksača, koji nije baš oduševljen tom idejom.

Anthony Joshua i Eddie Hearn Joshua i menadžer odbacili Hrgovića te najavili tko će sigurno biti njegov idući protivnik divider

"Daleko je to. Kroz zadnjih pola desetljeća uvijek neko sranje iskoči na put našoj borbi. Sad je to borba za ujedinjenje pojaseva u teškoj kategoriji. Čeka me veća riba od AJ-a. Najprije ćemo boksati u svibnju, a uzvrat će biti u listopadu. Poslije, budemo li obojica slobodni, možemo to odraditi.“

"Klauzula o uzvratu vrijedi u oba slučaja, moje pobjede i mog poraza. Joshua može raditi što želi, ali morao bi ostati aktivan. Kad porazim Usika, IBF-ova titula će ostati prazna. Neka se bori s Filipom Hrgovićem za upražnjenu titulu“, podvukao je.

Anthony Joshua VIDEO Pogledajte Joshuinu bombu koja je Ngannouu "slomila kralježnicu" i poslala ga na spavanje divider

IBF je najavio kako ne podržava revanš Furyja i Usika pa će pobjedniku njihove prve borbe odmah poslije oduzeti titulu. Filip Hrgović kao prvi izazivač ima sigurno mjesto u toj borbi, a Joshua kao najbolje rangirani borac poslije njega, mogao bi popuniti karticu za ples.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider