FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
lova do krova

Evo koliko su Anthony Joshua i Francis Ngannou zaradili od svoje borbe

Strani mediji prenose kako je Francis Ngannou zaradio 18 milijuna eura, a Anthony Joshua 45.

Joshua i Ngannou (Foto: Afp)

Saudijski boksački spektakl u Rijadu osmišljen je kako bi se najbolji borci na svijetu međusobno susreli, ali i obogatili, tako će Anthony Joshua i Francis Ngannou od svoje borbe obojica zaraditi osam znamenki.

Strani mediji pokušali su izračunati njihove honorare i tvrde kako će Francis Ngannou od ove borbe dobiti oko 18 milijuna eura, a njegov suparnik Anthony Joshua čak 45!

Anthony Joshua i Eddie Hearn Joshua i menadžer odbacili Hrgovića te najavili tko će sigurno biti njegov idući protivnik divider

Ali to nije sve, obojica će dobiti bonus od prodaje PPV-a, a pobjednik će dobiti ekstra bonus.

Ngannou bi trebao dosta podebljati svoj račun, koji je ionako dosta narastao poslije borbe s Tysonom Furyjem, od koje je ukupno zaradio oko 10 milijuna eura.

Anthony Joshua VIDEO Pogledajte Joshuinu bombu koja je Ngannouu "slomila kralježnicu" i poslala ga na spavanje divider

To su projekcije koje je objavio Forbes na osnovu zarade u njihovim prijašnjim borbama, a engleski mediji izračunali su koliko su obojica dobili po udarcu na prošlom eventu.

Prema Sunu Ngannou je zaradio oko 10 milijuna eura za tu borbu ukupno, preciznije oko 9.7 milijuna eura, a pokušao je 231 udarac protiv Furyja pa je ispalo da je zaradio oko 42 tisuća eura za svaki udarac.

Anthony Joshua Anthony Joshua uništio Ngannoua i poslao ga na spavanje u drugoj rundi divider

Joshua je protiv Otta Wallina zaradio isti iznos kao Ngannou protiv Furyja, ali je natjerao svog suparnika na prekid poslije 165 udaraca, odnosno dobio je oko 57 tisuća eura za svaki udarac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider