FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bio si veliki prvak"

I Ngannou se oglasio nakon osvajanja pojasa UFC prvaka, poseban dio poruke posvećen je Stipi

Francis Ngannou oglasio se na društvenim mrežama nakon što je osvojio naslov UFC prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francis Ngannou oglasio se na društvenim mrežama nakon što je osvojio pojas UFC prvaka teške kategorije, koji je držao najveći teškaš svih vremena -  Stipe Miočić. 

Ngannou je minule nedjelje nokautirao Miočića početkom druge runde na UFC-u 260 i time postao treći borac rođen u Africi koji se okitio pojasom prvaka u najvećoj MMA organizaciji današnjice. 

Nakon poraženog Stipe i Ngannou se oglasio na društvenim mrežama, a u svojoj je poruci posebno zahvalio Stipi.

"Konačno sam ugrabio pojas i to će potrajati. Ovo ovdje više je od pojasa, ovo je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete otići ako vjerujete u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (a vjerujte mi, može ih biti bezbroj), uvijek možete to prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo.

gol expired Poznato je što su Ngannou i Miočić pričali odmah nakon nokauta: Lijepe riječi Kamerunca divider

Želim od srca zahvaliti navijačima, obitelji... Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san čak i u trenucima kada sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kada sam bio umoran i što ste me gurali kada sam zapeo. Svi smo povezani u ovome i više ne možete pobjeći.

Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću što je bio sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti oktogon.

Hvala i čovjeku iza kulisa Marquelu Martinu, mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyu Cooperu na napornom radu i odricanju. Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu", napisao je Ngannou na Instagramu.

Od instant-revanša neće biti ništa jer je Stipe u svojoj poruci otkrio da će se odmoriti i dočekati da mu sin dođe na svijet, što bi se trebalo dogoditi u kolovozu. Do tada bismo mogli imati odgovor na pitanje s kim će se Ngannou idućim boriti, a onda bi, zbog svega što je napravio u UFC-u Stipe trebao dobiti novu priliku napasti naslov i osvojiti ga treći put u karijeri. 

gol expired Stipe Miočić se oglasio, objasnio razloge poraza: "Mojim fanovima, pogotovo u Hrvatskoj i Clevelandu..." divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider