FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Što on radi?

Najomraženiji UFC-ov borac odradio službeno vaganje za UFC 286 i sve iznenadio: "Samo je Dana White znao da dolazi"

UFC 286: Edwards - Usman pratite u izravnom prijenosu na gol.hr-u od 22 sata u subotu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni akteri londonskog UFC-a 286 Leon Edwards i Kamaru Usman uspješno su odradili službeno vaganje i borba večeri sad je službeno potvrđena, a da je kojim slučajem jedan od njih dvojice imao više od propisanih 77 kilograma ili da se nije pojavio, Dana White imao je spremnog asa u rukavu.

Jones vs. Gane Vidoviti MMA obožavatelj: Na UFC-u izvukao gotovo pola milijuna dolara na samo jedan uloženi divider

Naime, nešto prije dolaska prvaka i njegova izazivača vagu je uspješno odradio i kontroverzni Colby Covington, a pojavljivanje jednog od najomraženijih boraca s UFC-ova rostera u britanskoj prijestolnici iznenadilo je mnoge prisutne.

Samo je Dana znao da dolazi

"Colby zamjena? Nisam pojma imao", napisao je jedan obožavatelj na društvenim mrežama, a drugi podvukao. "Znao je samo Dana White."

Jon Jones Jon Jones žestoko napao Miočića: "Tri puta si me odbio prošle godine, a čujem da se možda ni sad nećemo boriti!" divider

Iznenađeni su bili i mnogi novinari, osobito jer je Covington u posljednje vrijeme bio prilično neaktivan. Naime, nije se borio više od godinu dana od pobjede protiv Jorgea Masvidala.

Čini se kako je sad ponovo spreman za novi pohod na vrh veltera, a White je ovim potezom potvrdio kako bi u slučaju nove Edwardsove pobjede Covington uskoro mogao dobiti novu priliku za napad na pojas.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider