FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
suparnik je zvijezda

Delija otputovao u Abu Dhabi, gdje ga očekuje debi u UFC-u: Prilika života već u prvom okršaju

Ante Delija za svega 10 dana debitirat će u najjačoj MMA organizaciji svijeta - UFC-u.

Hrvatskom majstoru slobodne borbe Anti Deliji ispunio se životni san. Potpisao je ugovor na četiri borbe s UFC-om, a prvu će odraditi na otoku u Abu Dhabiju 17. listopada. Protivnik gotovo da i nije mogao biti teži jer Delija će u kavez ući protiv neporaženog francuskog teškaša Cyrila Ganea.

Ante Delija dobio je priliku života i otputovao je prema Abu Dhabiju, gdje će 17. listopada debitirati u UFC-u. Velika je to nagrada borcu kojeg zovu hodajuća nevolja.

"Dobio sam poziv 20 dana prije i jednostavno nisam mogao odbiti, morao sam to prihvatiti. To je životna prilika, idem u meču dati sve od sebe i idemo tražiti pobjedu od prve sekunde."

Borit će se protiv svog vršnjaka, dosad neporaženog 30-godišnjeg francuskog teškaša Cyrila Ganea, koji je u UFC-u na omjeru 3:0.

gol expired UFC nakon debakla moli za pomoć Stipu Miočića: Dogovara se spektakl kojem se nismo nadali ovako rano divider

* Gdje je Gane najopasniji?

"Definitivno na nogama, ali kompletan je borac. Imao je i submissiona u UFC-u. Mislim da je dosta čvrst i jak fizički. To će se sigurno vidjeti u prvim rundama, a imat ću sve više šanse što dalje bude išla borba."

Ganeu je sparing-partner Francis Ngannu, ali i Delija se može pohvaliti da već godinama radi s legendom iz svijeta slobodne borbe Mirkom Filipovićem, kao i s bivšim boksačem Stipom Drvišem.

gol expired Nevjerojatna scena u UFC-u: Borac namjestio slomljeni nos i nastavio borbu, poklonio mu se i protivnik divider

"Ako njega pobijedi, ulazi u TOP 15, odmah iz prve. To bi značilo da je tri stepenice prešao u startu. Sve će biti dobro, Ante je spreman, željan je borbe i njega ne zanima s kime se bori. On ima svoj cilj i to je najbitnije", smatra Stipe Drviš.

"Nemam nikakvog straha jer mislim da sam puno iskusniji i ne bojim se protivnika", zaključio je Ante. 

Delija je s UFC-om potpisao ugovor na četiri borbe, a prvu će odraditi u noći sa subote na nedjelju 17. listopada, ne prije 4 ujutro, uz prijenos na portalu Gol.hr.

gol expired Zastrašujuća forma Jona Jonesa s kojom dolazi među teškaše po Miočićev pojas divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider