FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
hoće li pristati?

UFC nakon debakla moli za pomoć Stipu Miočića: Dogovara se spektakl kojem se nismo nadali ovako rano

Stipe Miočić mogao bi u oktogon ponovo već ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najpoznatiji američki sportski medij i UFC-ov medijski partner ESPN javlja kako je propao veliki spektakl koji spremaju u prosincu.

Prvak velter-kategorije Kamaru Usman neće biti spreman za obranu titule do kraja godine protiv Gilberta Burnsa, što je organizaciju dovelo u probleme.

Tko će spasiti prosinac u UFC-u, pitaju se američki mediji, a ESPN piše kako je jedan od mogućih spasitelja i Stipe Miočić. Navodno je Dana White već kontaktirao sa Stipom da ispita je li spreman već 12. prosinca još jednom ući u oktogon s gorostasnim Francisom Ngannouom.

gol expired Nevjerojatna scena u UFC-u: Borac namjestio slomljeni nos i nastavio borbu, poklonio mu se i protivnik divider

Isti izvor navodi kako je takav zahtjev prilično nategnut jer Stipe nije planirao novu borbu već ove godine, sad kad je napokon riješio dilemu oko najboljeg svih vremena u trilogiji s Danielom Cormierom. Stipe si vjerojatno ne želi pokvariti zimu novim kampom te se njegovo zeleno svjetlo očekuje u prvoj polovici 2021. godine.

Jedino što bi moglo natjerati Miočića u oktogon s Ngannouom već ove godine jest neka financijska ponuda UFC-a koju ne bi mogao odbiti.

Ngannou pak opet žestoko protestira ovih dana. Javno je zatražio borbu od Dane Whitea, i to baš tog 12. prosinca, kada je posljednji UFC-ov PPV event u godini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider