FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ovo se ne viđa

Nevjerojatna scena u UFC-u: Borac namjestio slomljeni nos i nastavio borbu, poklonio mu se i protivnik

Na UFC-om Fight Islandu vidjeli smo pomalo nesvakidašnju scenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Abu Dhabiju je ovog vikenda održan manji UFC-ov event, Fight Island 4 na kojem su u glavnim ulogama bile borkinje. Holly Holm je dominirala protiv Irene Aldana te slavila jednoglasnom odlukom sudaca.

No heroj dana borio se u posljednjoj borbi uvodnog dijela programa. Bivši prvak u velteru Carlos Condit nakon pet uzastopnih poraza upisao je napokon pobjedu, ali svu pažnju ukrao je njegov protivnik i gubitnik na bodove u ovoj borbi, Court McGee.

Iskusni borac na kraju je ipak izgubio borbu, ali o njemu danas priča MMA zajednica diljem svijeta. On je nakon prve runde sjeo u svoj kut slomljena ili napuknuta nosa nakon jednog brutalnog aperkata Condita.

No kad se podigao za nastavak druge runde nos mu je bio opet na mjestu. Gledatelji su bili zbunjeni pa je sve dvojbe sam razrješio McGee na Twitteru.

''Nekoliko trenutaka nakon ovog sam ga sam namjestio'', napisao je McGee uz priloženu fotografiju.

Condita su na press- konferenciji pitali je li u preostale dvije runde gađao nakrivljeni nos protivnika.

''On ga je sam namjestio. On je je**** divljak. Možda sam zaboravio na to jer nije više izgledao slomljeno. Kakav gangaster'', odao mu je priznanje Condit, ali i MMA fanovi širom svijeta.

No McGee je prošao gore stvari u životu. Prije 15 godina nakon predoziranja heroinom proglašen je klinički mrtvim, no uspio se nekim čudom izvući. Što je njemu slomljeni nos…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider