Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ovo nisu očekivali

Slovenci nakon teškog poraza: "Hrvati su nam održali lekciju. Dončić i društvo nisu im dorasli, kakvo razočaranje"

Visoka pobjeda hrvatskih košarkaša zabrinula je Slovence.

Mario Hezonja i Luka Dončić (Foto: Afp)

Hrvatska je spektakularnom utakmicom protiv Slovenije (108:92) otvorila kvalifikacijski turnir košarkaša za Olimpijske igre koji se igra u Pireju. Naši su košarkaši potpuno deklasirali Slovence predvođene Lukom Dončićem, što je glasno odjeknulo u susjedstvu.

"Hrvatska lekcija! Slovenski košarkaši odmarali se na pirenejskom parketu", stoji u naslovu RTV Slo, koji piše da su slovenski košarkaši "doživjeli pošten poraz od Hrvatske, a to je rezultat nepostojeće obrane".

Bili su dosta kritični u svom osvrtu na utakmicu pa kažu da su njihovi košarkaši "anemično pratili hrvatsku dominaciju", koja je u jednom trenutku iznosila čak 29 poena.

"Kakvo razočaranje, Hrvati su razbili Slovence", piše Žurnal, koji dodaje da su slovenski košarkaši imali katastrofalan šut te lošu i posve neagresivnu obranu, a hrvatska je momčad u prvoj četvrtini potpuno izdominirala.

"Neraspoloženi Dončić i suigrači nisu dorasli nadahnutim Hrvatima", stoji u naslovu portala 24Ur, koji piše da su njihovi košarkaši bili posve nemoćni protiv Hrvatske.

"Slovenija u Pireju bez snage protiv Hrvatske", piše Večer.

Luka Dončić Dončić otvorio dušu: "Hrvatska nas je nadigrala i zasluženo pobijedila, ovo nije bilo naše pravo lice" divider

Luka Dončić Dončić ne pamti kad mu se ovo dogodilo: Pogledajte što su mu napravili Hrvati divider

Turska povela protiv Austrije Ovo se nije dogodilo na velikom turniru od 1998. i polufinala između Francuske i Hrvatske divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider