Košarka
SPORTOVI
Košarka
Imao triple-double, ali...

Dončić ne pamti kad mu se ovo dogodilo: Pogledajte što su mu napravili Hrvati

Luka Dončić neće po dobrome pamtiti utakmicu s Hrvatskom.

Luka Dončić (Foto: Afp)

Premda je s 26 poena bio najefikasniji strijelac na utakmici, ostvarivši usput i triple-double (imao je još i 11 skokova i 10 asistencija), Luka Dončić neće po dobrome pamtiti okršaj s Hrvatskom na startu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre.

U najkraćim crtama, dogodilo mu se nešto što mu se događa jako rijetko. Promašio je sve šuteve za tri poena koje je uputio.

Šest puta je Dončić šutirao za tricu i svaki put je promašio, što dosta govori i o obrambenoj igri naših reprezentativaca.

Naravno, ogromnu ulogu za tih 0/6 za tricu i ukupno tek četiri pogođena šuta iz igre od 16 potrošenih lopti igrala je i činjenica da je Dončić u Pirej stigao vidno iscrpljen.

Očito je bilo da nema energije, iscrpila ga je naporna NBA sezona sa svojim Dallas Mavericksima s kojima je dogurao do velikog finala.

Na koncu, došao je do triple-doublea, ubacio i tih 26 poena, ali velika većina njih bila je s linije za slobodna bacanja. Iz igre je gađao jako loše i s tako lošim Dončićevim postotkom šuta, kako ukupnim tako i ovim šokantnim za tricu, Slovenija nije imala šanse protiv goropadne, moćne, neke nove Hrvatske.

Hrvatska - Slovenija Spektakularna Hrvatska uništila Dončićevu Sloveniju na startu kvalifikacijskog turnira za OI! divider

Dario Šarić Šarićeva utakmica života! Nakon gotovo 30 godina ponovio je učinak velikog Tonija Kukoča divider

Mario Hezonja VIDEO Hrvatski košarkaši čekali gotovo pola sata zbog semafora!? Sramotna situacija u Grčkoj divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider