Košarka
SPORTOVI
Košarka
lebron plakao na aerodromu

Simboličan početak svih NBA utakmica, igrači 24 puta pucali po košu, šok i nevjerica ne prestaju

Noćas su prema rasporedu odigrane sve NBA utakmice unatoč smrti jednog od najvećih košarkaša svih vremena Kobea Bryanta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

NBA utakmice koje su igrane u nedjelju, istog dana kada je u helikopterskoj nesreći poginuo Kobe Bryant zajedno s kćerkom Giannom i još sedmero ljudi, započele su tako što su obje momčadi napravile tzv. "24 shot clock violation", odnosno pustile su da prvi napad istekne do kraja (24 sekunde).

gol expired Shaq se teška srca oprostio od svog brata Bryanta: "Ne postoje riječi kojima bih opisao bol" divider

Razlog je broj 24 koji je Bryant nosio na leđima tijekom većeg dijela svoje NBA karijere. Neki su igrači poput Devina Bookera i Trae Younga ispalili 24 lopte tijekom susreta, također u spomen na brojku koju je Bryant najviše nosio na leđima.

Izrazi sućuti ne prestaju stizati sa svih strana. Od legende Lakersa, koji je cijelu svoju igračku karijeru (20 godina) proveo u istom klubu, opraštaju se brojni sportaši, a na mnoge je Bryant utjecao svojim pristupom sportu.

Doček Kauboja u zagrebačkoj zračnoj luci "Poljubi zemlju po kojoj hodaš": Kauboji sletjeli u Zagreb, pogledajte kakav su im doček pripremili navijači divider

U nastavku pogledajte poruke s kojima su se Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Luka Dončić i ostali oprostili od 41-godišnjeg košarkaša koji je u nedjelju ujutro po američkom vremenu poginuo u helikopterskoj nesreći. S njim je bila kći Gianna te još sedmero ljudi koji su se nalazili u helikopteru.

Kobe Bryant i Michael Jordan (Foto: AFP) Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera, smrtno stradala i kći Gianna te još sedmero ljudi! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider