Košarka
SPORTOVI
Košarka
zajedno do tri naslova prvaka

Shaq se teška srca oprostio od svog brata Bryanta: "Ne postoje riječi kojima bih opisao bol"

Shaquille O'Neal u velikoj boli i nevjerici oprostio se od Kobea Bryanta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Shaquille O'Neal jedan je od igrača koji je najduže u NBA karijeri dijelio svlačionicu s Kobeom Bryantom (osam godina) i u tom je periodu tri puta osvajao naslov NBA prvaka. Prerana smrt čovjeka koji je ostavio duboki trag u svijetu sporta jako je pogodila O'Neala.

  Kobe Bryant i Michael Jordan (Foto: AFP) Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera, smrtno stradala i kći Gianna te još sedmero ljudi! divider

"Ne postoje riječi kojima bih izrazio bol kroz koju sada prolazim nakon što sam izgubio nećakinju Gigi i brata Kobea Bryanta. Volim te i nedostajat ćete mi. Moja sućut obitelji Bryant i obiteljima drugih putnika koji su bili u helikopteru. MUKA MI JE TRENUTAČNO", bio je prvi od dva O'Nealova tvita, uz koji je priložio i zajedničke fotografije njih dvojice.

"Kobe je bio mnogo više od sportaša, bio je obiteljski čovjek. To je ono što nas je najviše povezivalo. Grlio sam njegovu djecu kao da su moja, a on je grlio moju kao da su njegova. Njegova kćer Gigi rođena je na isti dan kao i moja najmlađa kćer Me'Arah", napisao je Shaq i objavio fotografiju Bryanta s njegovom obitelji.

gol expired Svijet sporta oprašta se od Kobea Bryanta: Tužni izrazi sućuti i nevjerice stižu sa svih strana divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider