Košarka
SPORTOVI
Košarka
gaze sve pred sobom

Šarić odigrao odličnu utakmicu, senzacionalni Phoenix Sunsi nastavili sjajan niz

Momčad iz Arizone i dalje je neporažena u NBA balonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Phoenix Sunsi ostali su neporaženi u nastavku NBA sezone koja se igra u Orlandu, sa 128:101 pobijedili su Oklahoma City Thunder, a hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu.

Šarić je u 23 minute zabio 16 koševa uz šut iz igre 7/12 (trice 1/3) te je tome pridodao devet skokova, dvije asistencije te po jednu ukradenu loptu i jednu blokadu.

Najbolji strijelac Phoenixa bio je Devin Booker s 35 koševa, a Mikal Bridges i rookie Cameron Johnson dodali su po 18 koševa svaki.

Thunder je predvodio Darius Bazley s 22 koša i deset skokova. Thunder (43-27), koji je ispustio vodstvo od 15 koševa iz prvog poluvremena, već je osigurao nastup u doigravanju. Portland (32:39) deseta je momčad Zapadne konferencije.

gol expired Internet se sprda s Man Utd-om: Bruno "Penaldes" opet zabio s bijele točke, vodeći su u Europi divider

Sunsi su sada na omjeru od šest pobjeda i nula poraza od nastavka sezone.

Los Angeles Lakersi sinoć su, zahvaljujući trici Kylea Kuzme 0,4 sekunde prije kraja, svladali sa 124:121 Denver Nuggetse.

LeBron James ubacio je 29 koševa uz 12 asistencija za Lakerse koji su prekinuli niz od tri poraza, dok je Anthony Davis utakmicu završio s 27 koševa, a Kuzma s 25.

Kod Nuggetsa je osam igrača upisalo dvoznamenkasti učinak, a najučinkovitiji je bio Michael Porter Jr. s 15 koševa.

gol expired UFC objavio sjajan video: Pogledajte brutalne nokaute Stipe Miočića s početka karijere divider

Nuggetsi zahvaljujući ovom porazu zaostaju utakmicu i pol za Los Angeles Clippersima u borbi za drugo mjesto u Zapadnoj konferenciji. Ove dvije momčadi igraju u srijedu.

Toronto Raptorsi sa 114:106 svladali su Milwaukee Buckse, a do pobjede ih je vodio Chris Boucher s učinkom karijere - 25 poena i 11 skokova.

Obje su momčadi igrale bez svojih najboljih igrača pa je Milwaukee predvodio Kyle Korver s 19 ubačaja, a Khris Middleton je dodao 17.

Dallas Mavericksi sa 122:114 pobijedili su Utah Jazz, koji su ispustili prednost od 22 koša. Najbolji strijelac Mavericksa bio je Tim Hardaway Jr., koji je utakmicu završio sa 27 poena, a Seth Curry dodao je 22.

gol expired Brozović i suigrači izbacili Bayer: Inter prvi polufinalist Europske lige divider

Najbolji pojedinac Utah Jazza bio je Jordan Clarkson s 18 koševa.

Miami Heat sa 114:92 bio je bolji od Indiana Pacersa, a Jimmy Butler, koji se vratio na teren nakon tri utakmice pauze zbog ozljede bio je najbolji pojedinac susreta sa 19 ubačaja i 11 skokova. Victor Oladipo je predvodio Indianu s 14 koševa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider