FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva zvijer

UFC objavio sjajan video: Pogledajte brutalne nokaute Stipe Miočića s početka karijere

Stipe Miočić put do pojasa prokrčio je s pet brutalnih nokauta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić na UFC sceni je već devet godina, još od debija i pobjede sudačkom odlukom protiv Joeyja Beltrana 2011. godine.

Put do pojasa naslova prvaka bio je dugačak i trajao je pet godina, ali Miočić je i na samom početku karijere bio vrlo opasan borac. Pokazao je to najnoviji video koji je UFC objavio na službenom Instagramu.

UFC 252: Miočić vs Cormier VIDEO Stipe Miočić obranio naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti! divider

Prisjetili su se prvih pet Miočićevih nokauta u UFC-u. Englez Philip De Fries prvi je nastradao, pa su padali Shane del Rosario, Fabio Maldonado, legendarni Mark Hunt i Andrei Arlovski.

Trener Stipe Miočića Marcus Marinelli UFC objavio video iza kulisa: Pogledajte upute koje je Miočić dobivao od trenera divider

Nakon Arlovskog stigao je i šesti, najvrjedniji nokaut karijere - Miočić je srušio Fabrizija Werduma i osvojio naslov. Nakon dvije uspješne obrane uzeo mu ga je Daniel Cormier, pa ga je Miočić vratio u uzvratu.

Treći dio trilogije na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, a možete ga gledati UŽIVO na portalu GOL.hr. Dotad se podsjetite kako to izgleda kada Miočić udara.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider