Košarka
SPORTOVI
Košarka
mladi cavsi pokazuju zube

Clevelandu drama protiv Detroita, Hezonjin Portland tone sve dublje, Westbrook se vratio kući

Noćas su u NBA ligi odigrane svega četiri utakmice, a najzanimljivije je bilo u Detroitu gdje su gostovali Cleveland Cavaliersi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su odigrane četiri NBA utakmice, a od hrvatskih košarkaša na teren su istrčali Mario Hezonja, čiji su Portland Trail Blazersi poraženi u gostima kod Minnesote, i Ante Žižić koji je zajedno s Cleveland Cavaliersima slavio nakon produžetaka protiv Detroit Pistonsa.

Od Portlanda su sa 116:102 u Minneapolisu bolji bili Minnesota Timberwolvesi. Hezonja je odigrao deset minuta i u tom vremenu zabio pet koševa uz šut iz igre 1-3 iz igre, te je tome dodao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

gol expired Karačić o novom ispitu za Kauboje: "Gledao sam ih uživo, odlična su reprezentacija" divider

Najbolji pojedinac pobjedničke momčadi bio je Andrew Wiggins s 23 koša i osam asistencija, dok je Robert Covington dodao 15 koševa.

Portland, kojem je ovo sedmi poraz u zadnjih devet utakmica, predvodio je Damian Lillard s 20 poena i osam asistencija.

Cleveland Cavaliersi su sa 115:112 nakon produžetaka pobijedili u gostima Detroit Pistonse, a pobjedu im je osigurao Tristan Thompson s 35 koševa i 14 skokova.

Kevin Love je ubacio 17 koševa uz devet skokova, a Ante Žižić je u sedam minuta na terenu zabio dva koša (šut iz igre 1-2) uz jedan skok, jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu i jedan blok).

Rukometni Euro 2. faza - skupine Rukomet Euro 2020: Hrvatska osvojila srebro, svi rezultati na jednom mjestu divider

Andre Drummond je bio najbolji u redovima Detroita, utakmicu je završio s 28 poena i 23 skoka, dok je Derrick Rose dodao 27 koševa.

Oklahoma City Thunder je sa 113:92 pobijedila Houston Rocketse kojima nije pomogao ni Russell Westbrook s 34 koša. Westbrook je odigrao 11 sezona za Thunder kojem je pomogao da stigne do devet doigravanja NBA završnice prije nego je prošle godine prešao u Rocketse. Odana mu je počast posebnim videom na početku utakmice u Chesapeake Energy Arena.

Danilo Gallinari je bio najbolji strijelac Oklahoma Cityja s 23 poena, Shai Gilgeous-Alexander je dodao 20, a Chris Paul 18.

James Harden je odigrao nešto slabiju utakmicu, zabio je svega 17 koševa, najmanje ove sezone.

Philadelphia 76ersi su sa 109:98 bili bolji kod kuće od Boston Celticsa. Josh Richardson je za pobjedničku momčad zabio 29 koševa, a Ben Simmons 19.

gol expired Shields jedva prošla vagu, Ivana ju vrhunski provocirala: Amerikanka tek naknadno uzvratila divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider