Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bitka za prvo mjesto

Karačić o novom ispitu za Kauboje: "Gledao sam ih uživo, odlična su reprezentacija"

Prvi je test riješen, slijedi mnogo ozbiljniji izazov.

Hrvatska rukometna reprezentacija trijumfalno je otvorila Europsko prvenstvo pobijedivši Crnu Goru velikim preokretom u drugom poluvremenu.

"Znali smo da će se dogoditi jedna ovakva utakmica, da će doći naših pet minuta, i tako je i bilo. Prvo poluvrijeme nije to bila prava Hrvatska, bili smo u napadu previše statični, promašivali smo puno zicera. Ali stvarno je teško, vjerujte mi, jako je teško igrati na ovu njihovu zonu 3-3 ili 4-2. Isto tako, znali smo da oni neće moći dugo držati tako jer to je ubitačan ritam. Žao mi je što smo se potrošili više nego što smo trebali, ali, eto, najvažnije je da su dva boda tu", prokomentirao je Igor Karačić.

Najbolji hrvatski rukometaš za 2019. godinu najavio je i ono što Kaubojima slijedi - okršaj s Bjelorusijom u drugom kolu. Bjelorusi su na startu turnira bili uvjerljivi protiv Srbije, slavili su s pet razlike i s puno optimizma gledaju na nastavak natjecanja. Prije negoli je Euro počeo, Bjelorusija je bila reprezentacija kojoj se davalo nešto više šanse nego Srbiji i Crnoj Gori za prolazak u drugi krug.

S lakoćom pobijedili Srbiju

"I prije početka grupne faze tako smo nešto razmišljali. Po meni Bjelorusija stvarno ima odličnu reprezentaciju, gledao sam ih i uživo u Bosni i Hercegovini protiv BiH. Povezani su, pokriveni na svim mjestima ne s jednim nego s po dva igrača", istaknuo je Karačić.

Srednji vanjski Kauboja najbolji je čovjek za seciranje Bjelorusa jer su dva njihova glavna igrača njegovi suigrači u klubu.

"Kuleš i Karaljok dva su igrača koja igraju sa mnom u bivšem prvaku Europe Kielceu. Oni su nositelji igre, bit će jako teško i morat ćemo zatvoriti te njihove bolje strane", za kraj će Karačić.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider