Košarka
SPORTOVI
Košarka
sve je otkrio

NBA legenda šokirala: "Giričeka smo vezali golog i ubacili u kontejner s ledom i vodom"

Gordan Giriček imao je jedno neugodno iskustvo u NBA karijeri.

Gordan Giriček (Foto: Srdjan Vrancic/Cropix)

Bivši hrvatski košarkaš Gordan Giriček u karijeri je igrao za čak pet NBA klubova, a jednu anegdotu iz dana u Memphis Grizzliesima zauvijek će pamtiti.

Naime, NBA ikona Jason Williams sjetio se hrvatskog košarkaša u jednom podcastu, a javnosti je otkrio što su napravili Giričeku.

''Sjećam se jednog MOKA, Gordana Giričeka. Igrao je sa mnom u Memphisu. Došao je ovamo, a većina takvih tipova sebe ne smatra rookiejima jer su već igrali profesionalno.

Navijači HNS pred Maksimirom pripremio spektakl za navijače, a vremenska prognoza nije bajna divider

Mislio sam si: 'Hmm, ne znam baš, ti si rookie.' Tako su mu Ike Austin i Grant Long u Memphisu govorili: 'Rook, sutra ujutro mi donesi krafne.' Dali bi ti tri ili četiri šanse. Idući dan nije bilo krafni'', rekao je Williams pa dodao:

''Na kraju treninga postavili bi nam veliki kontejner za rublje, a mi bismo svoju odjeću poslije treninga ubacili unutra kako bi je čovjek koji se brine o opremi mogao oprati. Oni su svu tu odjeću izbacili, a njemu su zavezali noge i ruke i golog ga ubacili u kontejner. Napunili su kontejner ledom i vodom, a zatim ga odgurali na centar terena u dvorani, stavili ga na logo grizlija i tako ga ostavili neka tri sata'', izjavio je u podcastu Flagrant.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider