Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reagirao je junački

VIDEO Reporter Dnevnika Nove TV otkrio detalje tragedije: Nesretni vozač spasio je život mladim nogometašima

Vozač koji je prevozio autobus s nogometašima Sloge iz Mravinaca je preminuo usred vožnje za Biograd.

Nedjeljna vožnja bila je nažalost posljednja za vozača koji je prevozio nogometaše Sloge iz Mravinaca na gostovanje kod Primorca u Biograd u sklopu Treće nogometne lige Jug.

Već smo izvijestili da mu je pozlilo tijekom vožnje i da je preminuo, a u večerašnjem Dnevniku Nove TV najnovije informacije donio je reporter Ivan Kaštelan.

"Vozač autobusa nažalost je preminuo nakon što mu je pozlilo tijekom vožnje, ali ono što je napravio kad je osjetio da mu se nešto događa spasilo je nogometaše koji su iz Solina krenuli za Biograd gdje su trebali odigrati utakmicu Uspio je zakočiti, malo zaustaviti autobus i skrenuti u desnu zaustavnu traku. Kada su ostali putnici vidjeli da se nešto događa, priskočili su mu u pomoć, oni su do kraja zaustavili autobus, ugasili ga, ali vozaču nažalost nije bilo spasa", rekao je Kaštelan, dodavši:

"Njegov život pokušali su odmah spasiti i fizioterapeut kluba i drugi nogometaši i članovi hitne pomoći kad su stigli na lokaciju, ali nije mu bilo pomoći."

Reporter Dnevnika Nove TV na koncu je naglasio da su nogometaši šokirani:

"Predsjednik kluba, inače poznati kirurg u splitskom KBC-u, nije dozvolio nikome iz kluba da govori na tu temu. To su mladi nogometaši, svi su mlađi punoljetnici i oni su dovoljno istraumatizirani ovim događajem", zaključio je Kaštelan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider