Košarka
SPORTOVI
Košarka
najgora utakmice sezone za šarića

Bogdanović i Jazz srušili Clipperse usred Los Angelesa, Zubac odigrao najbolje minute sezone

Bojan Bogdanović i Ivica Zubac odigrali su odlične role u međusobnom susretu Utah Jazza i LA Clippersa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U NBA ligi noćas su se sučelili hrvatski košarkaški reprezentativci Ivica Zubac i Bojan Bogdanović. Obojica su pružili vrlo dobre partije, ali na kraju je slavio Bogdanovićev Utah Jazz, koji je u gostima dobio LA Clipperse sa 120:107.

Bojan Bogdanović je za 34 minute ostvario učinak od 17 poena (šut 6-16), pet skokova, tri asistencije i dvije ukradene lopte, dok je startni centar Clippersa Ivica Zubac odigrao najbolju utakmicu sezone.

gol expired UEFA i Čeferin inzistiraju na promjenama VAR-a: Gol iz zaleđa će vrijediti, uvodi se i "challenge"? divider

U 28 minuta upisao je 15 koševa (šut 4-7, slobodna bacanja 7-8), a od 12 skokova devet ih je ostvario u napadu. Tome je dodao i dvije asistencije i blokadu.

Uz Bogdanovića, kod Utah Jazza istaknuli su se Donovan Mitchell s 30 poena i devet asistencija, te Jordan Clarkson s 19 koševa, dok su Clipperse predvodili Paul George s 20 koševa i 10 skokova, te Kawhi Leonard s 19 poena.

gol expired Niko Kovač na pragu Premierlige? Navijači ga silno žele i zazivaju klub da poslušaju njihov glas divider

I dok su Zubac i Bogdanović odigrali značajne role, Dario Šarić je pružio najlošiju utakmicu sezone u dresu Phoenixa, koji je u gostima dobio Sacramento sa 112:110. Šarić je bio u početnoj petorci te je za 21 minutu ostvario samo dva skoka i dvije asistencije, bez postignutog koša (šut 0-7).

Ante Žižić nije igrao za Cleveland, koji je dobio Minnesotu 94:88, kao niti Dragan Bender za Milwaukee u pobjedi 111:100 protiv Orlanda.

gol expired Legendarni Sir Alex Ferguson nije mogao vjerovati što radi njegov nasljednik na klupi Uniteda divider

San Antonio je svladao Detroit 136:109, a 19-godišnji Luka Šamanić tek treba dočekati prve minute u dresu Spursa. Mario Hezonja, koji čitave sezone ima skromni učinak u Portlandu, opet nije igrao za Blazerse, koji su izgubili od LA Lakersa sa 120:128.

Slovenski košarkaš Luka Dončić ostvario je deveti "triple-double" sezone. Dončić je sa 31 košem, 15 asistencija i 12 skokova predvodio Dallas, koji je pobijedio Golden State 141:121.

gol expired Dončić kakvog još nismo vidjeli: Poludio nakon što ga je igrač Warriorsa odgurnuo, tražio ga da to ponovi divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider