Košarka
SPORTOVI
Košarka
green zlobno "navijao"

Dončić kakvog još nismo vidjeli: Poludio nakon što ga je igrač Warriorsa odgurnuo, tražio ga da to ponovi

Luka Dončić pokazao je da čak i on ponekad može izgubiti mirnoću koja ga krasi otkako je stigao u NBA ligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas je odigran veliki broj NBA utakmica, među kojima je Golden State u San Franciscu ugostio Dallas Luke Dončića. Mavericksi su slavili s čak 20 razlike (141:121), a susret je ponovno obilježio slovenski reprezentativac koji je upisao 9. triple-double sezone.

gol expired Fedor gromovitim udarcem nokautirao Rampagea i poručio: "Ovo je kraj mog puta" divider

Dončić je ubacio 31 poen, te pridodao 12 skokova i 15 asistencija. Na takve smo brojke navikli od slovenskog igrača, ali ne i na reakciju s kraja treće četvrtine kada je doslovno poludio na Marquesea Chrissa, koji ga je odgurnuo u publiku.

REAKCIJA LUKE DONČIĆA

Dončić i Chriss su se našli u jednoj borbi za loptu, nakon koje je igrač Golden Statea objema rukama snažno odgurnuo Slovenca u prvi red gledališta iza koša domaće momčadi. Ljutita pogleda Dončić se odmah pridigao i krenuo prema Chrissu, u čemu ga je naravno spriječio sudac.

Preko glave suca su izmjenili nekoliko ružnih riječi, dok ih suigrači nisu razdvojili i poslali na klupe svojih momčadi. Dok je trajala ta ljutita fizičko-verbalna rasprava s klupe Warriorsa zadovoljno je pljeskao i smijao se zločesti dečko Golden Statea - Draymond Green.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider