Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
već ih je gledao s tribina

Niko Kovač na pragu Premierlige? Navijači ga silno žele i zazivaju klub da poslušaju njihov glas

Niko Kovač mogao bi biti nasljednik Manuela Pellegrinija na klupi West Hama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni prvoligaš West Ham United otpustio je u subotu menadžera Manuela Pellegrinija neposredno nakon 2:1 poraza od Leicester Cityja u susretu 20. kola Premierlige.

Njegov nasljednik na klupi Čekićara mogao bi biti bivši izbornik Hrvatske i trener Bayerna - Niko Kovač!

gol expired Legendarni Sir Alex Ferguson nije mogao vjerovati što radi njegov nasljednik na klupi Uniteda divider

"S velikim razočaranjem smo morali donijeti ovu odluku. Manuel je džentlmen i bilo je zadovoljstvo raditi s osobom takvog kalibra, ali postalo je jasno kako je potrebna promjena kako bi se klub vratio ukorak s ovosezonskim ambicijama", objavio jedan od predsjednika kluba David Sullivan.

Podsjetimo, Kovač je prije 20-ak dana s tribina gledao susret West Hama i Arsenala, nakon kojeg se sumnjalo da je tamo zbog Topnika, koji su otpustili Unaia Emeryja. No, čini se da je bio zbog West Hama.

gol expired Dončić kakvog još nismo vidjeli: Poludio nakon što ga je igrač Warriorsa odgurnuo, tražio ga da to ponovi divider

Navijači Čekićara na društvenim mrežama odobravaju dolazak Nike Kovača, štoviše zazivaju ga. Osim hrvatskog stručnjaka kandidati za klupu West Hama je i spomenuti Emery, ali i daleko popularniji trener u Engleskoj - David Moyes.

Odluka će biti obznanjena vrlo brzo, jer ludi engleski ritam utakmica ne staje kao u drugim najjačim ligama Europe.

Pellegrini je na klupu West Hama stigao početkom sezone 2018/19. Prošle sezone momčad je zauzela 10. mjesto u premier ligi, no na polovici ove sezone nalazi se na 17. mjestu sa 19 bodova iz isto toliko susreta, samo bod manje ima 18. Aston Villa koja s nalazi u zoni ispadanja.

gol expired Fedor gromovitim udarcem nokautirao Rampagea i poručio: "Ovo je kraj mog puta" divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider