Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u nevjerici pogledao kolegu

Legendarni Sir Alex Ferguson nije mogao vjerovati što radi njegov nasljednik na klupi Uniteda

Sir Alex Ferguson nije bio oduševljen potezom Solskjaera u samoj završnici utakmice 20. kola engleske Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United je kao gost svladao Burnley s 2:0 u posljednjoj subotnjoj utakmici 20. kola engleske Premierlige. United je do pobjede stigao pogocima u završnicama oba poluvremena, a golove su zabijali Anthony Martial i Marcus Rashford.

Nije to bila briljantna predstava Crvenih vragova, ali je bilo dovoljno da upišu pobjedu na teškom gostovanju. Burnley nije stvorio nijednu pravu priliku, a prijetio je uglavnom iz prekida.

gol expired Dončić kakvog još nismo vidjeli: Poludio nakon što ga je igrač Warriorsa odgurnuo, tražio ga da to ponovi divider

Susret je s tribina Turf Moora pratio i legendarni trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson, koji nije bio impresioniran potezom njegovog mladog nasljednika Ole Gunnara Solskjaera s kraja utakmice. Kod vodstva 1:0 u 88. minuti, u trenucima kada se Burnley počeo otvarati i ostavljati sve više slobodnog prostora u svojoj obrani, Solskjaer se odlučio za nepopularni potez - zatvaranja utakmice.

Iz igre je izvadio brzonogog napadača Martiala, strijelca vodećeg gola, a na travnjak poslao obrambenog Lukea Shawa. Prilikom obavljanja izmjene kamera je na tribinama uhvatila Sir Alexa, prema čijoj reakciji možemo zaključiti da nije mogao vjerovati što Solskjaer radi.

gol expired Fedor gromovitim udarcem nokautirao Rampagea i poručio: "Ovo je kraj mog puta" divider

Upro je prstom prema travnjaku i kao da se pitao "ma je li to...? Obrambeni umjesto napadača?", te se potom u nevjerici okrenuo prema osobi koja je sjedila do njega.

Možda samo nije vidio s tribina tko izlazi, a tko ulazi, no prema pisanju većine engleskih medija njegov potez tumači se kao neodobravanje poteza Solskjaera, koji je išao zatvarati utakmicu. U svakom slučaju zanimljiv trenutak uhvaćem kamerom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider