Košarka
SPORTOVI
Košarka
planira nastaviti

Jedan Hrvat u Real Madridu nema problema s ugovorima: "Perez mi prijeti kad me sretne u kantini"

Mario Hezonja planira nastaviti suradnju u Real Madridu. Za razliku od Luke Modrića, on nema problema s ugovorima.

Florentino Perez (Foto: Afp)

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (29) rekao je u utorak da se nada produženju ugovora s europskim prvakom Real Madridom.

Hezonji ugovor istječe za mjesec dana, odnosno 30. lipnja. Novinari su ga u Madridu upitali hoće li ostati u klubu nakon tog datuma. "Nemam pojma", odgovorio je na konferenciji za medije uoči Final Foura Eurolige.

Kroos i Modrić Kroosova mirovina i Modrićev ostanak u Realu su povezani: Luka je sam okrenuo Perezov broj i riješio stvar divider

"Gospodin Florentino Pérez (predsjednik Real Madrida) zaprijeti mi svaki put kada me vidi u kantini kako bih ostao ovdje. Nadam se da će tako i biti", dodao je nasmiješivši se.

Hezonja, koji je došao u ljeto 2022. iz ruskog UNICS Kazana, objasnio je da se vode pregovori. "Razgovarali smo s (direktorom) Albertom Herrerosom i ostalima, te svi jednako razmišljamo", rekao je. Poručio je da će to pitanje biti riješeno nakon Final Foura koji počinje u petak.

Toni Kroos i Luka Modrić Toni Kroos šokirao nogometni svijet: Legenda ide u mirovinu, neće produžiti ugovor s Realom! divider

"Sada nije trenutak za ometanje ekipe privatnim stvarima. Volio bih produžiti ugovor, ali to sada ne bi bilo profesionalno. Doći će savršeni trenutak za tu stvar, za koju se s obje strane borimo", izjavio je.

Igrači putuju u srijedu u Berlin, gdje će pokušati obraniti lanjski naslov prvaka Europe. "Dolazimo na jako visokoj razini. Imamo potencijal da postanemo najbolja momčad u povijesti Eurolige", rekao je Hezonja. Dodao je da je u ekipi "dobra kemija" pa svaki igrač doprinosi zajedničkom cilju.

Luka Modrić Španjolci o novom ugovoru: "Realova politika ima granicu, Modrić ju je prešao" divider

Real Madrid u petak će igrati protiv Olympiacosa, dok se u drugom polufinalu susreću Panathinaikos i Fenerbahče.

Kraljevskom klubu to je deseti nastup na Final Fouru od 2011. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider