Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kad neće brdo...

Kroosova mirovina i Modrićev ostanak u Realu su povezani: Luka je sam okrenuo Perezov broj i riješio stvar

Odlazak Tonija Kroosa u mirovinu otvorio je vrata Luki Modriću za ostanak u Real Madridu još godinu dana.

Kroos i Modrić (Foto: Afp)

Španjolski novinar i televizijski voditelj Eduardo Inda prije tjedan dana objavio je kako će ostanak Luke Modrića u Real Madridu ovisiti o umirovljenju Tonija Kroosa.

U emisiji El Chiringuito otkrio je kako se razvijala situacija u Madridu. Također, otkrio je kako je Luka Modrić sam nazvao Florentina Pereza i sve dogovorio.

Toni Kroos i Luka Modrić Toni Kroos šokirao nogometni svijet: Legenda ide u mirovinu, neće produžiti ugovor s Realom! divider

"Kroos još nije službeno objesio kopačke o klin, igra sjajno, proživljava novu mladost, Real ga želi, ali on još nije ništa odgovorio. Odluči li se umiroviti, Modrićeve šanse za ostankom još godinu dana rastu prilično“, rekao je Inda El Chiringuitu prošli tjedan.

Da je Kroos prihvatio produljenje još godinu dana u Realu, Modriću ne bi ponudili novi ugovor, ali kako je ovaj utorak službeno objavio kako odlazi na koncu tekuće sezone, Modrićeve šanse dramatično su porasle.

Luka Modrić Španjolci o novom ugovoru: "Realova politika ima granicu, Modrić ju je prešao" divider

Inda je u ponedjeljak otkrio kako će Luka Modrić definitivno ostati još godinu dana u Madridu, a dan kasnije Kroos je odlučio reći zbogom. Tvrdi kako je Modrić imao razgovor u četiri oka s Florentinom Perezom na kojem mu je ponuđen novi ugovor sa znatno manjim uvjetima. Navodno je Modrić sam odlučio nazvati predsjednika i porazgovarati s njim, jer nitko iz kluba nije zvao njega.

"Modrić nije dobio očekivani poziv od kluba, postao je nestrpljiv i pomislio 'zašto ja ne bih nazvao predsjednika'. Osobno je okrenuo njegov broj, a Perez mu je potvrdio kako ga žele još godinu dana“, objasnio je Inda.

Luka Modrić VIDEO Luka, velik si! Suparnički navijači ustali i gromoglasnim pljeskom ispratili Modrića s travnjaka divider

"Real ga nije planirao ostaviti, ali Perez je poslije sastanka predložio plaću od šest do sedam milijuna eura godišnje, umjesto dosadašnjih devet do deset i dogovorili su se“, dodaje.

U Madridu su znali da bi mogući istovremeni gubitak Kroosa i Modrića značio ne samo ogromnu rupu u veznom redu, nego i ogromnu rupu u hijerarhiji jer su obojica važan utjecaj u svlačionici. Također, Nacho odlazi u MLS pa je Modrićev ostanak bio „mus“ za Real Madrid.

Luka Modrić Španjolci otkrivaju veliku vijest: Real Madrid donio odluku oko Luke Modrića! divider

U sljedećoj sezoni Modrić će potpuno ekskluzivno preuzeti ulogu vođe, kapetana i mentora mlađim igračima u svlačionici, što će odgovarati objema stranama, osobito Luki koji je rekao kako ga ne zanima mjesto u Real Madridu iz zahvalnosti, nego ga želi zaslužiti…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX