Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sjajno!

VIDEO Jokić pokušao zabiti preko Zupca: Svi su skočili na noge nakon poteza Hrvata

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac svladao je Nuggetse u NBA ogledu sa svojim Clippersima.

Ivica Zubac (Foto: Afp)

Los Angeles Clippersi srušili su aktualnog NBA prvaka Denver Nuggetse sa 111:102, Nikola Jokić upisao je svoj deveti triple-double ove sezone, no promašio je najviše šutova na jednom susretu u karijeri, njih čak 23.

U pobjedničkom sastavu igrao je hrvatski košarkaš Ivica Zubac, koji je upisao jednu blokadu, i to srpskom košarkašu u trenutku kad su Nuggetsi stigli na samo pet koševa zaostatka u posljednjoj četvrtini.

Nikola Kalinić i Ivan Perišić VIDEO Perišić se oglasio na Instagramu i označio Nikolu Kalinića: Evo o čemu se radi divider

Jokić je pokušao zabiti preko hrvatskog košarkaša, no uslijedila je fantastična blokada, nakon čega su svi u dvorani skočili na noge.

Hrvatski je košarkaš odigrao 26:42 minute za momčad iz Los Angelesa i zabio deset koševa (šut iz igre 4/7) uz devet skokova, dvije ukradene lopte i jednu blokadu.

Najbolji pojedinac Clippersa bio je Paul George s 25 koševa i osam skokova, a James Harden dodao je 20 koševa i 11 asistencija.
Kawhi Leonard ubacio je 17 koševa za Clipperse.

Sjajnu blokadu Ivice Zupca možete vidjeti OVDJE.

Šarić solidan u pobjedi Warriorsa

Golden State Warriorsi sinoć su kod kuće sa 110:106 nadigrali Portland Trail Blazerse, a Dario Šarić bio je solidan u pobjedi svoje momčadi. Na terenu je proveo 19:51 minutu i uz šut iz igre 4/7 (trice 2/3) zabio 13 koševa, a tome je pridodao šest skokova.

Warriorse je do pobjede vodio Stephen Curry s 31 košem, od čega je 22 zabio u drugom poluvremenu. Osim toga, zabio je tricu 10 sekundi do kraja. Draymondu Greenu nedostajala je asistencija da večer završi s triple-doubleom. Zabio je deset koševa, ugrabio isto toliko skokova i upisao devet asistencija.

Marcelo Brozović VIDEO Brozović krasno zabio na treningu pa oduševio navijače: "Najopušteniji lik u klubu" divider

Dallas Mavericks sinoć su kod kuće nanijeli težak poraz Utah Jazzu, svladali su ih s visokih 147:97. To je drugi najteži poraz u povijesti Jazza. Franšiza je 14. ožujka 1979. izgubila s 56 razlike (158:102) od Milwaukee Bucksa, a s također 50 razlike (118:68) kod Dallasa 14. studenog 2018.

Babo najbolji u porazu svojih Pistonsa

Luka Dončić zabilježio je triple-double učinak od 40 poena, od kojih je 29 zabio u prvom poluvremenu, 11 asistencija i 10 skokova.

Detroit Pistonsi Bojana Bogdanovića sinoć su doživjeli 18. poraz zaredom, bolji od njih sa 116:102 bili su gostujući Memphis Grizzlies.

Desmond Bane ubacio je rekord karijere od 49 koševa za Memphis uz osam asistencija i šest skokova, a Jaren Jackson Jr. ubacio je 24 koša. Bogdanović je bio najbolji strijelac poražene momčadi s 22 poena (8/15, trice 4/8), sedam asistencija četiri skoka i tri ukradene lopte u 32 minute na terenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider