Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto se kreće

VIDEO Vlada uskoro predstavlja rješenje za Maksimir: Evo što je s novim stadionom Hajduka

Sve se više priča o izgradnji novih stadiona u Hrvatskoj, od Maksimira, Poljuda, Kantride pa sve do Koprivnice.

Posljednjih dana ozbiljno se zakotrljala priča o izgradnji novih stadiona diljem Hrvatske. HNS je predstavio idejno rješenje kampa u Velikoj Gorici, predstavljeni su projekti nove Kantride i modernizacije stadiona u Koprivnici, a počelo se pričati i o novom stadionu u Splitu.

Premijer Andrej Plenković je otkrio da postoji određeni napredak u izgradnji novog stadiona u Maksimiru, više detalja nije htio otkrititi, no već ovog četvrtka država bi trebala predstaviti rješenje za izgradnju Dinamova stadiona.

Iz Grada Splita stiže potvrda da se razmišlja o obnovi Poljuda i izgradnji novog stadiona na prostoru današnjeg Parka mladeži:

Lovre Kalinić, Marko Livaja i Dino Mikanović Kapetan Hajduka seli u studentske klupe? Pojavio se na predstavljanju fakulteta pa otkrio planove divider

"Namjera je da se Hajduk preseli na novi stadion, ako se pokaže da je to isplativo, da se stadion može izgraditi. Ako bi zaista bilo tako, onda bi se Hajduk u konačnici preselio tamo, no i dalje bi trenirao na pomoćnim terenima Poljuda", kazao je splitski gradonačelnik Ivica Puljak za Dnevnik Nove TV pa otkrio kako bi se novi stadion financirao:

"Budući da će tamo biti mogućnost komercijalnih sadržaja, mislim da bismo kroz takav model mogli privući investitore da se što manje opterećuje Grad Split".

Navijači ispred Kranjčevićeve Huligani u Zagrebu napali mladića jer je kupio ulaznice za utakmicu Lokomotiva - Hajduk divider

Što su u Koprivnici rekli o nadogradnji i modernizaciji stadiona Slaven Belupa možete vidjeti u prilogu iznad teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider