Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv gost

Kapetan Hajduka seli u studentske klupe? Pojavio se na predstavljanju fakulteta pa otkrio planove

Lovre Kalinić se ove sezone vratio nakon teške ozljede koljena.

Lovre Kalinić, Marko Livaja i Dino Mikanović (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Traju posljednje pripreme nogometaša Hajduka za gostovanje kod Lokomotive, a kapetan Lovre Kalinić iskoristio je dio slobodnog vremena i pojavio se na smotri splitskog Sveučilišta.

Vratar splitske momčadi stigao je na predstavljanje Kineziološkog fakulteta i time dao naslutiti da bi se u bliskoj budućnosti mogao posvetiti studiranju. Budući da će u travnju iduće godine napuniti 34 godine, Kalinić polako razmišlja o onome što će uslijediti nakon što okači kopačke o klin.

Navijači ispred Kranjčevićeve Huligani u Zagrebu napali mladića jer je kupio ulaznice za utakmicu Lokomotiva - Hajduk divider

Iza njega je teška ozljeda prednjeg križnog ligamenta, koja ga je izbacila van stroja na devet mjeseci i tako mu oduzela Svjetsko prvenstvo u Katru, a njegovo mjesto u udarnom sastavu Hajduka zauzeo je Ivan Lučić i dostojanstveno ga zamijenio.

Ove sezone Kalinić je upisao tek jedan nastup, branio je u Kup susretu protiv Jadrana LP, a otkrio je da ozbiljno razmišlja o studiranju:

"Nakon profesionalne karijere želim ostati u nogometu, a Sveučilište u Splitu pruža puno opcija u smislu obrazovanja, bilo da je riječ o trenerskom poslu, menadžerskom ili nečem trećem. Došao sam na smotru kako bi prikupio informacije o studijskim programa da dobijem jasniju sliku o mogućnostima i obavezama", kazao je Kalinić za Dalmatinski portal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider