Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Legendarni vratar stigao u Zagreb pa pohvalio Vatrene: Evo što kaže za Dinamo

Petr Čech bio je poseban gost trodnevne UEFA-ine edukacije liječnika u Zagrebu.

Zadnjeg dana trodnevne edukacije svih liječnika pod okriljeme UEFA-e protekao je u svečarskom okruženju, Zvonimir Boban podijelio je certifikate polaznicima iz 55 zemalja, a poseban gost edukacije, koja je održana u Zagrebu, bio je Petr Čech.

Reporter Stipe Antonijević za Dnevnik Nove TV razgovarao je s legendarnom jedinicom Chelseaja i Arsenala o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za koju ima samo riječi hvale:

"Kad imate Kovačića, kad imate Luku Modrića i one legende prije njih, to je otvorilo vrata ostalim igračima. Naravno da vaša reprezentacija profitira od toga, od igrača koji igraju u top klubovima i njihovog iskustva igranja za top klubove. Kada je riječ o završnim turnirima, Hrvatska uvijek dobro prolazi", rekao je.

Luka Modrić i Ivan Rakitić Raketa i Modrić opet zajedno? "Rakitić može pomoći Vatrenima, a Srbija nema kult, ali ni kvalitetu kao Hrvatska" divider

Aktualnoj generaciji Vatrenih skida kapu za postignute rezultate, a za nadolazeće Europsko prvenstvo u kojem će Hrvatska igrati u skupini B sa Španjolskom, Italijom i Albanijom kaže:

"Siguran sam da se Euru svi raduju u Hrvatskoj, jer bi to mogao biti posljednji turnir nekim velikim igračima u vašoj ekipi. Nakon njega bi moglo doći do smjene generacija, tako da je ovo za neke vjerojatno posljednja šansa za uspjeh".

Što je Petr Čech rekao o hrvatskom klupskom nogometu i Dinamu možete vidjeti u prilogu iznad teksta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider