Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izigrao obranu

VIDEO Petković zabio eurogol, izborio penal, a onda napravio ovo Nizozemcima: Je li VAR pogriješio?

Bruno Petković ušao je s klupe i donio preokret Hrvatskoj protiv Nizozemske za finale Lige nacija.

Još će se pričati o potezima Brune Petkovića u pobjedi Hrvatske nad Nizozemskom (4:2) za finale Lige nacija. Zabio je eurogol, izborio kazneni udarac, a malo je nedostajalo da sjajni nastup okruni drugim pogotkom, no ispriječio se VAR.

Kao protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu, Petković je bio Dalićev džoker s klupe. U igru je ušao nakon dramatičnog pogotka Oranja za izjednačenje i produžetke, kada bi mnoge momčadi mentalno pokleknule, ali ne i Hrvatska.

Zlatko Dalić VIDEO Pogledajte kako je inače mirni Zlatko Dalić eksplodirao na suce divider

U 99. minuti susreta Pašalić je proigrao Petkovića, koji je napravio nekoliko koraka pa opalio prema golu. Let lopte bio je takav da je prebacio nogu Van Dijka i zatresao nizozemsku mrežu.

U 115. minuti Petković je izborio kazneni udarac, koji je sigurno izveo kapetan Luka Modrić i pogodio mrežu, a sjajan nastup mogao je okruniti još jednim pogotkom nekoliko minuta kasnije.

Luka Modrić i Domagoj Vida VIDEO Ovacije Modriću i navijanje hrvatskih navijača šokirali su i zadivili Nizozemce na stadionu: ''Hrvatska je čudesna'' divider

Vatreni su poveli brzu kontru, Petković je spustio jednu visoku loptu za Majera, koji je to proslijedio Pašaliću. Povukao je sve do kaznenog prostora, dodao u sredinu do Majera pa do Perišića, koji efektno petom prosljeđuje do Petkovića, a on izvlači još jedan trik iz svoga šešira.

Varkom je nasamario Geertruidu, a onda poslao loptu u nizozemsku mrežu za petardu na De Kuipu! No nakon duge VAR provjere pogodak je poništen, šteta...

Koga želite u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Nizozemska

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider