Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ovo dugo nismo vidjeli

VIDEO Pogledajte kako je inače mirni Zlatko Dalić eksplodirao na suce

Sudac Istvan Kovacs razbjesnio je Zlatka Dalića s nekoliko odluka na utakmici Hrvatske i Nizozemske.

Dramatičnom pobjedom protiv Nizozemske Hrvatska je izborila finale Lige nacija. Bila je to napeta utakmica na kojoj smo vidjeli čak šest golova (4:2), ali i dosta sudačkih odluka koje su razbjesnile inače mirnog Zlatka Dalića.

U 105. minuti susreta izbornik je posve izgubio živce zbog odluke rumunjskog suca  pri rezultatu 3:2 za Hrvatsku. Na semaforu je prošla 105. minuta, Nizozemci su dobili udarac iz kuta, a Dalić i hrvatska klupa bezuspješno su pokušavali dokazati sucu da označi kraj prvog produžetka.

Luka Modrić i Domagoj Vida VIDEO Ovacije Modriću i navijanje hrvatskih navijača šokirali su i zadivili Nizozemce na stadionu: ''Hrvatska je čudesna'' divider

Učinio je to Kovacs tridesetak sekundi kasnije, a Dalića smo vidjeli u izdanju u kakvom ga dugo nismo vidjeli. Hrvatski izbornik bio je vrlo ljutit, a to je na svojoj koži najbolje osjetio četvrti sudac.

Nakupilo se dosta ljutnje u hrvatskom izborniku zbog sudačkih odluka tijekom cijelog susreta, a zbog ove je posve eksplodirao. Srećom, sve se vrlo brzo smirilo...

Koga želite u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Nizozemska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider