Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Razgovarao sam s Gvardiolom"

VIDEO Olmo za Novu TV najavio finale: "Čestitam Hrvatskoj, ali i mi ćemo biti tamo. Jedva čekam"

Dani Olmo najavio je finale Lige nacija Hrvatska - Španjolska, koje se igra u nedjelju od 20:45.

U finalu Lige nacija snage će odmjeriti Hrvatska i Španjolska na stadionu De Kuip u Rotterdamu. Na putu do finala svladali su Italiju s 2:1, zabili su Pinu i Joselu, a u igru nije ulazio bivši nogometaš Dinama Dani Olmo

Reporter Marko Šepat za Dnevnik Nove TV s Olmom je nakon utakmice razgovarao o polufinalu, ali još važnije onome što slijedi - finalu protiv Hrvatske.

"Sretni smo zbog pobjede, puno smo bolje igrali u drugom poluvremenu. Imali smo više loptu u nogama, imali smo više šansi, jako smo sretni zbog finala", kazao je Olmo pa se osvrnuo na polufinalni ogled Hrvatske i Nizozemske.

Luis Rubiales Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza: "U Hrvatskoj kao da ima besmrtnih" divider

"Bila je to dobra utakmica za gledanje zbog produžetaka. Želim čestitati Hrvatskoj na finalu, ali i mi ćemo biti tamo, pa neka pobijedi bolji", rekao je Olmo pa otkrio s kim se čuo iz hrvatskih redova.

"On nije tu, ali čuo sam se s Gvardiolom, Lovrom i sigurno ću porazgovarati s još nekim igračima i prijateljima iz Hrvatske", kazao je član RB Leipziga, koji se veseli finalnoj utakmici.

Gavi i Acerbi VIDEO Vatreni veterani uvjereni da nas čeka težak susret: "Španjolska je pokazala kvalitetu u jednoj odličnoj utakmici" divider

Prisjetio se prošlog dvoboja Hrvatske i Španjolske na Europskom prvenstvu u Kopenhagenu, navijači su ga srdačno pozdravili, a on to itekako dobro pamti. Naravno, bilo je riječi i o atmosferi na De Kuipu, gdje se skupilo 17-18 tisuća hrvatskih navijača:

"Jako lijepa atmosfera. Hrvatski navijači jedni su od najboljih na svijetu i bit će mi drago opet igrati protiv Hrvatske."

Yeremi Pino VIDEO Golovi s drugog polufinala: Novi klinac i španjolski džoker Furiju poslali na Hrvatsku u finale divider

Olmo je imao malih problema s ozljedom, ali nada se da će biti dobro za nedjelju i finale protiv Hrvatske.

Finale između Hrvatske i Španjolske, kao i utakmicu za treće mjesto, pratite u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider