Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POGLEDAJTE GOLOVE

VIDEO Golovi s drugog polufinala: Novi klinac i španjolski džoker Furiju poslali na Hrvatsku u finale

Dugo je na semaforu drugog polufinala Lige nacija stajalo 1:1, sve dok Joselu u 89. minuti nije pogodio za vodstvo Furije.

Reprezentacija Španjolske izborila je nedjeljno finale Lige nacija u Rotterdamu protiv reprezentacije Hrvatske.

Španjolci su vrlo brzo došli do vodstva protiv Italije u drugom polufinalu završnice Lige nacija. Na stadionu u Enschedeu poveli su već u trećoj minuti.

Bonuccijev kiks doveo Furiju u vodstvo

Strijelac je bio Yeremi Pino, ali ključni čovjek bio je talijanski kapetan, 36-godišnji Leonardo Bonucci. On je suprotno svom iskustvu reagirao na jedno dodavanje Donnarumme jer je dopustio 16 godina mlađem Pinu da mu oduzme loptu.

Mladi napadač Villarreala izišao je sam pred vratara i sigurno pogodio za 1:0.

Pogodak Pina za 1:0

Pogriješio je i Španjolski debitant

Ipak, Talijani su se brzo vratili, samo osam minuta kasnije. U svom kaznenom prostoru vrlo je nespretno reagirao debitant Robin Le Normand. 

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Stoper Real Sociedada dirao je loptu rukom nakon udarca Nicola Zaniola, a sudac Vinčić pokazao je na bijelu točku, s koje je siguran bio Ciro Immobile

Kazneni udarac i Immobileov pogodak

Džoker s klupe pogodio za 2:1

Novo vodstvo Španjolske došlo je u 89. minuti, i to preko Joselua, napadača Espanyola, momčadi koja je kao pretposljednja napustila La ligu.

Nije ta akcije izgledala suviše opasno. Rodri je, nakon kruženja bez ideje, odlučio oprobati svoj udarac, no on je blokiran. Ali lopta je dobila takav let da je preletjela obranu te završila na rubu peterca, gdje ju je iskusni 33-godišnji Joselu spremio u mrežu. Bio je to pogodak vrijedan pobjede i finala.

Pobjednički pogodak Joselua

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider