Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puni su poštovanja

Predsjednik Španjolskog nogometnog saveza: "U Hrvatskoj kao da ima besmrtnih"

Španjolska je savladala Italiju i izborila finale Lige nacija s Hrvatskom koje će se igrati 18. 6. u 20:45.

Utakmica Španjolske i Italije nije plijenila pozornošću kao spektakl koji je dan ranije izvela Hrvatska na De Kuipu. No unatoč tome kasnim golom iz Joseluova odbijanca Španjolska se probila do finala Lige nacija.

Nakon prolaska u finale počele su stizati i prve reakcije španjolskih igrača i nogometnih dužnosnika o Hrvatskoj.

"Hrvatska je težak protivnik, ali danas smo pokazali kvalitetu koju imamo u kreiranju šansi kada imamo loptu. Momčad je bila jaka u duelima i pokušat ćemo sve da osvojimo ovo natjecanje", rekao je Le Normand, krivac za jedanaesterca iz kojega je Italija izjednačila.

Luka Modrić Modrić se oglasio na Instagramu: Javila mu se zaboravljena ikona zbog koje je Luka pobrao milijune simpatija divider

Posebno se na Hrvatsku osvrnuo predsjednik Španjolskog nogometnog saveza.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

"Sretni smo zbog Luisa (De La Fuentea), zbog momčadi. Oni su napravili sjajan posao i vidjet ćemo hoće li biti sreće u finalu. Imamo bolju momčad i mislim da zaslužujemo pobijediti. U Hrvatskoj kao da su poneki besmrtni", izjavio je predsjednik španjolskog saveza Luis Rubiales.

Hoće li cijela Vatrena generacija ući u besmrtnost, vidjet ćemo u nedjelju 18. 6. u 20:45, kada će na De Kuipu ponovno istrčati naša momčad u borbi za prvo zlatno odličje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider