Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sretno!

VIDEO Javljanje ispred stadiona: Vatreni će prvi put zagaziti na travnjak - na zagrijavanju

Reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić javio se uživo ispred stadiona Volksparkstadion.

Da se Nikola Vlašić ozlijedio prije početka Europskog prvenstva, Zlatko Dalić bi mogao zvati novog igrača, a ovako ne može.

Vlašić se još početkom svibnja ozlijedio u svom klubu Torinu, trenirao je nakon toga dva puta dnevno kako bi se oporavio za Euro, ali nažalost danas je došla vijest da ipak neće moći. To je rizik koji je Dalić preuzeo kada ga je stavio na popis od 26 igrača.

Naši reprezentativci će na travnjak Volksparstadiona prvi put zagaziti na zagrijavanju uoči utakmice s obzirom da neće trenirati ovdje večeras.

Očekivano, albanski izbornik Sylvinho je nahvalio Hrvatsku na konferenciju za medije.

On je inače trener koji je preporodio albansku reprezentaciju, bilježi s njima jako dobre rezultate otkako ih je preuzeo u siječnju 2023. godine.

Dodajmo kako hrvatski navijači ove srijede neće imati toliku prevlast na tribinama kao što su imali u Berlinu u utakmici protiv Španjolske budući da se na stadionu očekuje veliki broj Albanaca.

Ivan Perišić Spremni i nabrijani Perišić poslao poruku koju je cijela Hrvatska htjela čuti divider

Zlatko Dalić Dalić oprezno na Albance: "Trebamo biti strpljivi i riješiti to kvalitetom, ne zaboravimo da smo i s bodom u igri" divider

Hrvatska nogometna reprezentacija Hrvatski navijači zabavljaju se u kvartu poznatom po striptiz barovima i damama noći divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider