Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Zabio eurogol

VIDEO Petković: "U Ligi nacija želimo zaokružiti odličan nastup na Svjetskom prvenstvu"

Bruno Petković zabio je fantastičan pogodak u pobjedi protiv Nizozemske za finale Lige nacija.

Hrvatska je u finalu Lige nacija. Nakon produžetaka svladali su Nizozemsku (4:2), a sjajnu utakmicu odigrao je Bruno Petković, koji je ušao u igru u prvom produžetku susreta i - zablistao!

Zabio je fantastičan pogoda u 98. minuti susreta za 3:2, koji vrijedi pogledati nekoliko puta. Napravio je nekoliko koraka pa zapucao preko noge Van Dijka i neobranjivo pogodio nizozemsku mrežu.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić ponosan: "Sve smo istrpjeli i pobijedili, sad je vrijeme za uzeti zlato i završiti ovu priču" divider

"Jako važna pobjeda, rekli smo u svlačionici da želimo u ovom natjecanju, koje nam nedostaje, zaokružiti odličan nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru. Odigrali smo odličnu utakmicu, koja se mogla ranije riješiti, ali najvažnije da smo riješili".

Dakako, nakon utakmice bilo je riječi o fantastičnom pogotku Nizozemskoj, otkrio je Petković je li mu to najdraži pogodak:

"Svaki idući gol je najvažniji, tako barem kažu, pogodak Brazilu je bio poseban, ali ovo će zadržati visoko mjesto na ljestvici", rekao je pa dao kratki osvrt na utakmicu:

Bilić i Stanić Bilić i Stanić otkrili Dalićevu formulu za rušenje Nizozemske: ''Nevjerojatno kvalitetna i hrabra odluka'' divider

"Svjesni smo svoje kvalitete, imali smo dosta vremena da okrenemo utakmicu, taj pogodak Nizozemske na kraju utakmice bi mnoge ekipe poremetio, ali mi imamo odličan karakter. To je odlika koja nas krasi kroz sva natjecanja, pokazali smo da smo zasluženo u finalu", zaključio je Petković.

Koga želite u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider