Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
čeka se odluka

Šef sigurnosti HNS-a zabrinuo: "Hoćemo li više imati priliku gledati kapetana na domaćem terenu?"

Jurica Jurjević dao je izjavu za Dnevnik Nove TV uoči važne utakmice u Walesu.

Luka Modrić (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Hrvatski nogometni savez ove godine su zadesili brojni problemi vezani uz navijače. Sve je nekako krenulo s vrijeđanjem Marka Livaje od strane nekoliko Riječana na treningu reprezentacije, a nastavilo se s ustaškom zastavom na utakmici protiv Latvije pa sve do pjevanja ustaških pjesama na dvoboju na Opus Areni.

HNS je zbog ustaške zastave na Rujevici kažnjen s uvjetnom kaznom, no već na idućem domaćem dvoboju dogodili su se novi problemi s navijačima pa bi UEFA ovaj put mogla biti nemilosrdna.

UEFA nam je progledala kroz prste i pustile navijače na Opus Arenu, no sada bi nas mogla dočekati žestoka kazna. To je dao naslutiti i Jurica Jurjević, šef sigurnosti HNS-a.

''Ne znam je li namjerno ili slučajno, ali činjenica je da nam to redovno radi probleme. Evo možda bi bilo nezahvalno pitanje hoćemo li imati prilike gledati svoga kapetana možda na posljednjim utakmicama na domaćem terenu bude li kazna stroža od ove moguće da se protegne i na godinu dana ispred nas i trebamo se svi skupa zapitati što mi zapravo stvarno želimo'', rekao je Jurjević za Dnevnik Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider