Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
SEDAM KRUGOVA KATRA

VIDEO Nisu znali da u muzeju imaju dres hrvatske legende: Kakav Jordan, kakvi bakrači

Pogledajte četvrtu epizodu serijala Sedam krugova Katra.

I dalje pratimo pustolovine reporterske ekipe Dnevnika Nove TV koja je prošle jeseni na Svjetskom prvenstvu u Katru provela više od mjesec dana.

Autor serijala Sedam krugova Katra Vlado Boban na svoj prepoznatljivi način gledateljima pokazuje s čime su se sve susretali snimatelj Mario Kovačić i on, ali i kolege novinari.

Vlado je na utakmici s Japanom imao ulogu koju će pamtiti cijeli život, zamijenio je Franu Ridjana kao službeni najavljivač na stadionu zadužen za hrvatske navijače.

Poslije toga opet je bilo slavlja i zanimljivih scena s hrvatskim navijačima, ali i s taksistima, za koje je opet bio zadužen naš Ivica Medo.

No prije svega toga ekipa je posjetila olimpijski muzej u Dohi i opet imala problema s dozvolama. No najveće razočaranje bio je sam vodič, koji nije znao da u postavi muzeja stoji dres hrvatske sportske legende. Pogledajte o čemu se radi u četvrtoj epizodi.

Sedam krugova Katra, treća epizoda VIDEO Čekanje Kolinde i čupanje obrva: ''Nemoj to više nikad napraviti'' divider

Sedam krugova Katra (2) VIDEO Patnje mladog Werdera: Potresi mozga i povišene temperature usred klimatizirane pustinje divider

Sedam krugova Katra Sedam krugova Katra: gol.hr uoči Lige nacija donosi sjajan serijal sa SP-a divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider